Έρχεται νέα παύλα με ενημέρωση στα μέσα του κύκλου

0
Έρχεται νέα παύλα με ενημέρωση στα μέσα του κύκλου

Οι μηχανικοί της Volkswagen έχουν εντοπιστεί να δοκιμάζουν ένα πρωτότυπο για αυτό που είναι πιθανό να είναι η ενημέρωση του Golf στα μέσα του κύκλου.

Το τρέχον Golf όγδοης γενιάς έφτασε στις ΗΠΑ μόλις πέρυσι ως μοντέλο του 2022 και αποκλειστικά ως τα σπορ μοντέλα GTI και R. Ωστόσο, η καταπακτή είναι προς πώληση σε άλλα μέρη του κόσμου από τις αρχές του 2020.

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα πρέπει να φτάσει στα τέλη του 2023 ή στις αρχές του επόμενου έτους. Ενώ το πρωτότυπο είναι για το κανονικό Golf, οι περισσότερες αλλαγές θα πρέπει να μεταφερθούν στα μοντέλα GTI και R που έχουμε εδώ.

2024 Volkswagen Golf facelift κατασκοπευτικά πλάνα – Πηγή φωτογραφίας: S. Baldauf/SB-Medien

Δεν υπάρχουν αλλαγές στο εξωτερικό, αν και αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει με πιο προηγμένα πρωτότυπα. Στο εσωτερικό, υπάρχει ένα αναθεωρημένο ταμπλό με μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη infotainment. Το Golf προς το παρόν διαθέτει οθόνη infotainment 8,3 ιντσών.

Δεν είναι σαφές εάν θα υπάρχουν μηχανικά mods που θα γίνουν με αυτήν την ενημέρωση, αν και επιπλέον ισχύς για ορισμένα κινητήρια σύνολα είναι μια πιθανότητα. Το προσθιοκίνητο GTI προσφέρεται επί του παρόντος με turbo-4 2,0 ​​λίτρων για 241 ίππους, ενώ το τετρακίνητο R έχει τον ίδιο κινητήρα, αλλά με ισχύ 315 ίππων. Μια ειδική έκδοση R 20 Years παρουσιάστηκε επίσης νωρίτερα φέτος με 329 ίππους στη χρήση.

Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις καθώς η ανάπτυξη συνεχίζεται.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply