Ανάκληση Mercedes-Benz E-Class, CLS | CarExpert

1
Ανάκληση Mercedes-Benz E-Class, CLS |  CarExpert

Mercedes-Benz Αυστραλίας έχει ανακαλέσει το 2018-2022 E-Class και CLS για να διορθώσετε ένα πρόβλημα με την μπαταρία 12V.

«Λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, οι ηλεκτρικές συνδέσεις για την μπαταρία 12 Volt στο πορτμπαγκάζ μπορεί να αποκολληθούν σε περίπτωση σύγκρουσης», αναφέρει η Mercedes-Benz στην ειδοποίηση ανάκλησης.

Ως αποτέλεσμα, οι λειτουργίες eCall, ρύθμισης καθισμάτων, προειδοποιητικών φώτων κινδύνου και αυτόματου απομακρυσμένου ξεκλειδώματος οχήματος ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως προβλέπεται.

«Εάν το σύστημα eCall είναι απενεργοποιημένο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν θα είναι δυνατό για τους επιβάτες του οχήματος να συνδεθούν με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.

«Επίσης, ενδέχεται να μην είναι δυνατό να ξεκλειδώσετε και/ή να ξεκινήσετε το όχημα. Κατά συνέπεια, τα οχήματα έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να μην κατευθύνονται προς το επηρεαζόμενο όχημα ή να καθυστερήσουν. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο θανάτου εάν έχει συμβεί σοβαρός τραυματισμός.»

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων που επηρεάζονται καλούνται να επικοινωνήσουν με τον τοπικό αντιπρόσωπό τους για να επιδιορθώσουν το πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα πάντα Mercedes-Benz E-Class
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα πάντα Mercedes-Benz CLS

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply