Αποκαλύφθηκε η Lamborghini Urus S του 2023

2
Αποκαλύφθηκε η Lamborghini Urus S του 2023

Εξετάζετε την έκδοση “εισόδου σε επίπεδο” του ενημερωμένου Lamborghini Urus.

Το νέο Urus S θα βρίσκεται κάτω από το Urus Performante που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη γκάμα των σούπερ SUV της Urus, αλλά απέχει πολύ από το βασικό μοντέλο.

Κάτω από το καπό κάθεται ένα Κινητήρας V8 twin-turbo 4,0 λίτρων κάνοντας το ίδιο 490 kW ισχύος (έως 12 kW) και 850 Nm της ροπής (αμετάβλητη) όπως στο Performante, που αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Το σπριντ των 100 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 3,5 δευτερόλεπτα – 0,2 δευτερόλεπτα πιο αργά από την Performante, 0,1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από την τυπική Urus – ενώ η ταχύτητα από 0 έως 200 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 12,5 δευτερόλεπτα και κανονικά θα κάνετε 305 χλμ./ώρα.

Όπως και πριν, υπάρχει αερανάρτηση κάτω από το δέρμα και οι οδηγοί μπορούν να περάσουν το Urus μέσω επτά λειτουργιών οδήγησης: Strada, Sport, Corsa, EGO, Terra, Neve και Sabbia.

Σε αντίθεση με το Performante, το S δεν διαθέτει νέα λειτουργία οδήγησης προσανατολισμένη στο ράλι. Επίσης, δεν διευρύνθηκε η πίστα του, ούτε χρησιμοποιεί τόσες ανθρακονήματα σε αναζήτηση εξοικονόμησης βάρους – τελικά αυτή είναι η λογική, λιγότερο προσανατολισμένη στην πίστα αντίληψη του Urus.

Υπάρχουν περισσότερα στο S από απλά μεγαλύτερα, καλύτερα νούμερα. Έχει μια νέα εξάτμιση που έχει σχεδιαστεί για να δείχνει ότι «το Super SUV είναι μια αληθινή Lamborghini, με πιο ευδιάκριτο ήχο κατά την εκκίνηση και μια πιο ευκρινή νότα σε κάθε λειτουργία οδήγησης».

Έξω, το S είναι πιο θυμωμένο από το αρχικό Urus, αλλά δεν δείχνει επίπεδα επιθετικότητας της Performante. Υπάρχει μια νέα ολίσθηση από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο ματ φινίρισμα στάνταρ, αν και υπάρχουν και άλλα φινιρίσματα που προσφέρονται με συνδυασμό από ανθρακονήματα, μαύρο ματ, γυαλιστερό μαύρο ή χρώμα αμαξώματος.

Το νέο καπό αερίζεται και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, ενώ η οροφή μπορεί να φινιριστεί από εκτεθειμένο άνθρακα. Οι ζάντες 21 ιντσών είναι στάνταρ, αλλά οι μονάδες 22 και 23 ιντσών είναι προαιρετικές.

Πίσω, ο προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο κομψή εμφάνιση. Η διπλή εξάτμιση προσφέρεται από βουρτσισμένο χάλυβα στάνταρ, αλλά μπορεί προαιρετικά να είναι ματ ή γυαλιστερό μαύρο.

Στο εσωτερικό, το Urus S προσφέρεται με νέα γκάμα χρωμάτων και τελειωμάτων. Προσφέρονται δύο διαφορετικές δίχρωμες διατάξεις και νέες επιλογές είναι διαθέσιμες για αντίθεση με την τυπική μαύρη δερμάτινη επένδυση.

Φυσικά, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τα φινιρίσματα σε μια ίντσα της ζωής τους μέσω του προγράμματος Lamborghini Ad Personam.

Η γκάμα θα αυξηθεί το 2024 για να περιλαμβάνει ένα plug-in υβριδικό. Πράγματι, κάθε Lamborghini μέχρι το 2024 θα έχει μια επιλογή ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης.

Το Urus είναι εύκολα το μοντέλο με τον μεγαλύτερο όγκο στο στυλό Raging Bull. Το μοντέλο προ-ενημέρωσης σημείωσε πρόσφατα 20.000 αυτοκίνητα που παράγονται. Η Huracan έφτασε επίσης το όριο των 20.000 φέτος, αλλά αυτό το μοντέλο ήταν στην παραγωγή για πολύ περισσότερο, στα οκτώ χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Όλα Lamborghini Urus

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply