Αποκαλύφθηκε το χειρότερο ute του κόσμου; | CarExpert

1
Αποκαλύφθηκε το χειρότερο ute του κόσμου;  |  CarExpert

Οι κορυφαίοι μάγοι συντονισμού της Brabus έχουν φτιάξει αυτό που είναι ίσως το πιο κακόγουστο στον κόσμο με διπλή καμπίνα – αυτό που βασίζεται στη Mercedes-AMG G63.

Πριν παρασυρθούμε, ωστόσο, οι πιθανότητές σας να κατέχετε –ή ακόμα και να δείτε– ένα είναι σχεδόν μηδενικό.

Το θηρίο ονομάζεται Brabus P 900 Rocket Edition “One of Ten”, το τελευταίο παραπέμπει λίγο στο συνολικό σχέδιο παραγωγής μόλις 10 αυτοκινήτων.

Τιμολογείται ότι προσφέρει «την ασυμβίβαστη δύναμη του Brabus XLP [its G63 pickup model] και η σίγουρη δύναμη ενός supercar έτοιμου για πίστα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά».

ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Η ισχύς προέρχεται από έναν V8 twin-turbo 4,5 λίτρων με ισχύ 662 kW (δηλαδή 900 ίππους) και γελοία 1250 Nm ροπής που αποδεκατίζει τα κούτσουρα, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο εννέα σχέσεων που πιθανώς είναι ισχυρό στο επόμενο επίπεδο.

Το καπό «Powerview» σάς προσφέρει ακόμη και μια διαφανή τρύπα για να δείτε το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο η Brabus λέει ότι έχει ανανεωθεί ηλεκτρονικά στα 1050 Nm στον πραγματικό κόσμο.

Η Brabus λέει ότι το θηρίο μπορεί να πετύχει τα 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα στο δρόμο του προς την τελική ταχύτητα των 280 χλμ./ώρα, η οποία θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν ήταν υπό έλεγχο. Η Brabus ισχυρίζεται εκπληκτικά λογική κατανάλωση καυσίμου 14,4 λίτρα/100 χλμ.

Το σύστημα εξάτμισης Brabus Sport με ενεργά ελεγχόμενα πτερύγια διασφαλίζει ότι ηχεί και το μέρος.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σφυρήλατους τροχούς «Aero-Disc» 24 ιντσών, ανάρτηση αλουμινίου RideControl coilover με ρυθμιζόμενα ύψη οδήγησης και ελαστικά Continental κατά παραγγελία με πλάτος 355 mm στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με καπιτονέ «Seashell Diamond» και κουμπώματα «Rocket Red» παντού – η Brabus ισχυρίζεται ότι υπάρχουν 206 μεμονωμένα στοιχεία πιλοτηρίου, συμπεριλαμβανομένων διακοσμητικών πάνελ, λαβών, διακόπτες, καλύμματα ηχείων καθώς και αεραγωγοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Mercedes-Benz G-Class καταγράφει τον καλύτερο μήνα πωλήσεων στην Αυστραλία

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply