Η έρευνα της Polestar βρίσκει ισχυρή υποστήριξη των καταναλωτών για τις απαγορεύσεις ICE

0
Η έρευνα της Polestar βρίσκει ισχυρή υποστήριξη των καταναλωτών για τις απαγορεύσεις ICE

Σχεδόν οι μισοί Αυστραλοί (44 τοις εκατό) σχεδιάζουν να οδηγήσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο μέσα σε 10 χρόνια και το ένα τέταρτο σε πέντε, σύμφωνα με έρευνα που ανατέθηκε από τη σουηδο-κινεζική μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων Polestar.

Ομοίως, σχεδόν οι μισοί (48 τοις εκατό) των ερωτηθέντων επιθυμούν την απαγόρευση των πωλήσεων αυτοκινήτων εσωτερικής καύσης από το 2035 – αντανακλώντας τις πολιτικές της Ευρώπης και της Καλιφόρνιας και της Επικράτειας της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας.

Περισσότερο από το ένα τρίτο (34 τοις εκατό) των καταναλωτών επιθυμούν την απαγόρευση του ICE νωρίτερα, έως το 2030.

Αυτά τα ευρήματα προέρχονται από μια παγκόσμια έρευνα που πληρώθηκε από την Polestar και διεξήχθη από την GlobeScan, σε 18.000 καθημερινούς ανθρώπους σε 19 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, καθώς και την Αυστραλία – μια από τις αρχικές αγορές επέκτασης της εταιρείας πέρα ​​από τα οχυρά εκτόξευσης της εταιρείας.

Τα δείγματα σχεδιάστηκαν ώστε να είναι αντιπροσωπευτικά σε εθνικό επίπεδο για όλα τα δημογραφικά στοιχεία. Ωστόσο, δεν είδαμε πώς διατυπώθηκαν οι ερωτήσεις και αν ήταν οδηγικές.

Η βασική λύση, που προφανώς τίθεται μέσα από το φακό της Polestar ως δημόσια εισηγμένη μάρκα EV, είναι ότι «οι καταναλωτές είναι έτοιμοι – η δράση από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και η πολιτική υστερεί».

«Καθώς οι ηγέτες του κλίματος συναντώνται αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, και με το COP27 να πλησιάζει, είναι σαφές ότι υπάρχει κόπωση από τις κλιματικές συναντήσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Thomas Ingenlath.

«Αλλά οι εταιρείες και οι καταναλωτές μπορούν να γίνουν το αντίδοτο σε αυτό. Αν και δεν γράφουμε τις πολιτικές, έχουμε τη δύναμη να δράσουμε τώρα και να οδηγήσουμε στην πραγματική αλλαγή. Έχουμε ευθύνη και είναι στο χέρι μας να στείλουμε ένα σήμα και να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι.

«… Με μόλις το 1,5 τοις εκατό των οχημάτων στο δρόμο να είναι ηλεκτρικά σήμερα, είναι σαφές ότι ζούμε σε μια φούσκα EV, όχι σε μια έκρηξη EV. Αυτή η δεκαετία είναι η πιο κρίσιμη που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ όσον αφορά τη μη υπέρβαση της συμφωνίας του Παρισιού.

«Χρειαζόμαστε τις κυβερνήσεις να ηγηθούν με ισχυρές πολιτικές, τόσο για τις υποδομές όσο και για την αντιμετώπιση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας, ώστε οι οδηγοί να μπορούν να κινούνται με αυτοπεποίθηση, αλλά το πιο σημαντικό, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων πρέπει να δράσουν τώρα και να μην περιμένουν αλλαγές πολιτικής».

Από τη σκοπιά της αυστραλιανής αγοράς, τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα σημείωσαν νέο ρεκόρ 4,4 τοις εκατό μερίδιο αγοράς τον Αύγουστο.

Η Polestar πούλησε 694 από τα σεντάν Polesar 2 που ανταγωνίζονται το Tesla Model 3 στην Αυστραλία φέτος, από τα 14.524 EV που πουλήθηκαν συνολικά στο YTD.

Η εταιρεία με έδρα το Γκέτεμποργκ σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο όχημα κάθε χρόνο από το 2022, ξεκινώντας με το μεγάλο SUV Polestar 3.

Το Polestar 4 compact SUV θα φτάσει το 2023 και το Polestar 5 grand tourer το 2024. Έχει στόχο «φεγγάρι» ενός κλιματικά ουδέτερου αυτοκινήτου μέχρι το 2030.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Επισκόπηση επωνυμίας Polestar και τι ακολουθεί
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η τράπεζα παραγγελιών EV της Polestar επεκτείνεται ταχέως και προσπαθεί να ενισχύσει την παραγωγή

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply