Η Cadillac ανακαλεί 186 Lyriq EV για θέματα τερματισμού της οθόνης αφής

1
Η Cadillac ανακαλεί 186 Lyriq EV για θέματα τερματισμού της οθόνης αφής

Η Cadillac μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της EV, το Lyriq, και έχει ήδη εκδώσει εντολή διακοπής πώλησης μετά από ένα πρόβλημα με την οθόνη αφής infotainment. Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται ότι οι χρήστες της πρώιμης τεχνολογίας είναι απλώς απλήρωτοι beta testers για νέα προϊόντα και, δυστυχώς, φαίνεται ότι μερικοί αγοραστές EV διαπιστώνουν ότι το ρητό μερικές φορές ισχύει και για νέα οχήματα.

Ευτυχώς για την Cadillac και τους αγοραστές της, το Lyriq είναι πραγματικά ολοκαίνουργιο, επομένως δεν κυκλοφορούν πολλοί στους δρόμους. Η ανάκληση περιλαμβάνει μόλις 186 μονάδες, αλλά δεν έχουμε αριθμούς τριμηνιαίων πωλήσεων για σύγκριση. Οι εργαζόμενοι παρατήρησαν μια κενή οθόνη αφής σε ένα Lyriq που καθόταν στο εργοστάσιο της GM στο Spring Hill του Τενεσί. Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι το σύστημα εκκινεί περιστασιακά ενημερώσεις λογισμικού ενώ το όχημα είναι σταθμευμένο και εάν κάποιος διακόψει τη διαδικασία ανοίγοντας μια πόρτα, η οθόνη μπορεί να κλείσει.

Η General Motors ξεκίνησε μια έρευνα στις 19 Αυγούστου και επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει δεδομένα πεδίου που εντόπισαν 16 σχετικά περιστατικά στη φύση. Το τελευταίο περιστατικό αναφέρθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου και η αυτοκινητοβιομηχανία πήρε την απόφαση να ανακαλέσει τα επηρεαζόμενα μοντέλα Lyriq μια μέρα αργότερα. Η GM ξεκίνησε να προσδιορίσει τη Lyriqs με το πρόβλημα και θα κρατήσει τα οχήματα στο εργοστάσιο μέχρι να υπάρξει λύση.

Η τρέχουσα επιδιόρθωση της Cadillac για το πρόβλημα; Απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά το όχημα (δοκίμασες επανεκκίνηση;). Σοβαρά. Μια πιο μόνιμη επιδιόρθωση θα έρθει με τη μορφή μιας over-the-air ενημέρωσης λογισμικού που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 7 Νοεμβρίου, όταν η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι θα αρχίσει να ειδοποιεί τους πελάτες.

Σχετικό βίντεο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply