Η Honda E Limited Edition αποκαλύφθηκε με τον Max Verstappen της Red Bull

0
Η Honda E Limited Edition αποκαλύφθηκε με τον Max Verstappen της Red Bull

Έχει περάσει ένα λεπτό από την τελευταία φορά που ακούσαμε για το Honda E, το χαριτωμένο ηλεκτρικό hatchback που η Honda δεν θα πουλήσει εδώ (δεν θα τους το συγχωρήσουμε ποτέ). Ωστόσο, αυτή η σιωπή τελειώνει σήμερα, καθώς η Honda μόλις αποκάλυψε ένα μοντέλο “Limited Edition” για τη σειρά Honda E.

Είναι μικρό ψάρι όσον αφορά τα μοντέλα ειδικής έκδοσης, καθώς η Honda θα πουλήσει μόνο 50 για ολόκληρη την Ευρώπη. Αρχικά, η Limited Edition είναι βαμμένη σε Premium Crystal Red, μια απόχρωση που δεν είναι διαθέσιμη στο τυπικό Honda E. Στη συνέχεια, προσθέτει μια σειρά από γυαλιστερές μαύρες πινελιές. Το μαύρο σήμα χρησιμοποιείται τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Επιπλέον, διαθέτει μοναδικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με μαύρη βαφή. Ολόκληρο αυτό το πακέτο είναι χτισμένο στην επένδυση Advance, που είναι το υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού για το Honda E. Η τιμή ξεκινά από £38.120, που είναι περίπου 45.500 $ με τις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Φυσικά, θα παραλείπαμε να μην επισημάνουμε την παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 Max Verstappen σε αυτές τις φωτογραφίες. Η Honda αποφάσισε να αποκαλύψει αυτή την ειδική έκδοση του E μαζί του, η οποία περιελάμβανε τον Verstappen να οδηγεί το μικρό κόκκινο χάτσμπακ γύρω από την Dozza της Ιταλίας, για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Μετά από αυτή τη μικρή εκδρομή, ο Verstappen κέρδισε το Grand Prix της Emilia Romagna.

«Το Honda E Limited Edition είναι απλά υπέροχο», είπε ο Verstappen. «Έχει funky εμφάνιση, συμπαγή σχεδιασμό και είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση. Είναι ένα υπέροχο ηλεκτρικό αστικό όχημα».

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να απολαύσουμε το Honda E εδώ στις ΗΠΑ Όπως έχει σήμερα, η πρώτη σας ευκαιρία να αποκτήσετε και να οδηγήσετε ένα στους αμερικανικούς δρόμους είναι χρησιμοποιώντας τον κανόνα εισαγωγής 25 ετών. Για τους εξαιρετικά αφοσιωμένους, η πρώτη ευκαιρία εισαγωγής είναι περίπου 23 χρόνια τώρα, από τότε που η Honda άρχισε να πουλά το E το 2020.

Σχετικό βίντεο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply