Η Lego γίνεται Fast and Furious με το Nissan Skyline GT-R

1
Η Lego γίνεται Fast and Furious με το Nissan Skyline GT-R

Το Autoblog ενδέχεται να λάβει μερίδιο από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα. Η τιμή και η διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές.

Η Lego ανακοίνωσε την επόμενη αυτοκινητοβιομηχανία της, το Nissan Skyline GT-R από την “2 Fast 2 Furious.” Το κιτ 319 τεμαχίων είναι μέρος της σειράς Speed ​​Champions, της σειράς κιτ αυτοκινήτων με επίσημη άδεια της Lego.

Όπως το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία, το κιτ βασίζεται σε ένα Nissan Skyline της γενιάς R34, που κατασκευάστηκε μεταξύ 1999 και 2002. Η έκδοση της Lego κάνει αρκετά καλή δουλειά στην απεικόνιση του πραγματικού υπεραυτοκίνητου JDM. Είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως R34, ειδικά με τους τετράγωνους προβολείς και τα εμβληματικά πίσω φώτα μετάκαυσης σε μέγεθος. Συνολικά, είναι μια από τις πιο ακριβείς προσαρμογές της Lego στο μέσο χαμηλής ανάλυσης των πλαστικών τούβλων.

Εκτός από το βασικό αυτοκίνητο, τόσο το φιλμ όσο και το πλαστικό αυτοκίνητο έχουν ζάντες aftermarket έξι ακτίνων, α κιτ σώματος, και γιγάντιο φτερό στον κορμό. Υπάρχει ακόμη και ένα μπουκάλι οξειδίου του αζώτου εκεί που θα έπρεπε να είναι το κάθισμα του συνοδηγού. Το κιτ συνοδεύεται επίσης από μια φιγούρα του Brian O’Conner του Paul Walker, του αστυνομικού της σειράς που έγινε δρομέας δρόμου που έγινε πρωταγωνιστής μυστικός πράκτορας.

Η Lego έχει προσφέρει και άλλα κιτ αυτοκινήτου με εικόνα, όπως π.χ Aston Martin DB5 του Τζέιμς Μποντο “ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ” Ecto-1και “Επιστροφή στο μέλλον” DeLorean. Έχουν φτιάξει επίσης το 1969 Dodge Charger από το πρωτότυπο”The Fast & the Furious” δόση πληρωμής. Πολλά από αυτά έχουν πουληθεί και στα δύο μικρότερα κιτ στο Σειρά Speed ​​Championsκαι ως μεγαλύτερα αυτόνομα κιτ.

Το 2019 ένα R35 Nissan GT-R Nismo έγινε το πρώτο ιαπωνικό αυτοκίνητο με άδεια Lego. Δεν έχουν κάνει πολλά με τη σχέση Nissan από τότε (Datsun 240Z, κανείς;). Αν και το tie-in της ταινίας προσφέρει καλό μάρκετινγκ, θα προτιμούσαμε να δούμε ένα κανονικό κιτ Skyline GT-R χωρίς τα γραφικά της εποχής Y2K. Παρ ‘όλα αυτά, κάνει μια καλή προσθήκη στα πολλά Κορβέτες, McLarens και Lamborghini έχουν ήδη φτιάξει. Το Skyline GT-R θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply