Η Mazda έθαψε αυτό το γλυκό σχέδιο σπορ αυτοκινήτου σε μια στεγνή επιχειρηματική ενημέρωση

1
Η Mazda έθαψε αυτό το γλυκό σχέδιο σπορ αυτοκινήτου σε μια στεγνή επιχειρηματική ενημέρωση

Η Mazda δημοσίευσε πρόσφατα ένα δελτίο τύπου συζητώντας τα σχέδιά της για ηλεκτροκίνηση τα επόμενα χρόνια. Έδωσε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες στα σχέδιά του, αλλά γενικά ήταν αρκετά στεγνό, με μια περίεργη εξαίρεση. Μεταξύ των συνοδευτικών φωτογραφιών υπήρχαν δύο αναπαραστάσεις κάτι που απλώς αναφέρεται ως Vision Study Model και είναι ένα απίστευτα όμορφο σχέδιο σπορ αυτοκινήτου που δεν έχουμε ξαναδεί από τη Mazda.

Παραδόξως, δεν υπάρχει ούτε μια υπόδειξη πληροφοριών σχετικά με το σχέδιο. Δεν υπάρχει τίποτα για ένα πιο συγκεκριμένο όνομα, τι θα μπορούσε να το τροφοδοτήσει ή αν είναι μια προεπισκόπηση οτιδήποτε για το μέλλον. Σίγουρα πάντως είναι όμορφο.

Ο σχεδιασμός μοιάζει με ένα μείγμα ND Miata και FD RX-7. Το συνολικό μέγεθος είναι πολύ Miata, όπως και η μπροστινή μάσκα και μερικές από τις πιο ευκρινείς γραμμές. Αλλά το σχήμα κουπέ, τα λεία, οργανικά πάνελ του αμαξώματος και ειδικά αυτοί οι αναδυόμενοι ή ψευδο-αναδυόμενοι προβολείς είναι εντελώς RX-7.

Χωρίς άλλες πληροφορίες, αφήνουμε να υποθέσουμε τι θα μπορούσε να το τροφοδοτήσει, και με την αργή υιοθέτηση πλήρους EV από τη Mazda, αυτό αφήνει τις επιλογές αρκετά ανοιχτές. Θα μπορούσε υποθετικά να κινείται από μια παραλλαγή του τετρακύλινδρου Miata ή έναν από τους πρόσφατους turbo κινητήρες. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική πλατφόρμα εκτεταμένης περιστροφικής εμβέλειας που η έκδοση της Mazda της Ευρώπης στην Ευρώπη σημείωσε ότι εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένη για το 2023 στο MX-30. Ή ίσως θα μπορούσε να είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι όμορφο και το θέλουμε. Πες μας περισσότερα, Mazda, και φτιάξε το.

Σχετικό βίντεο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply