Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το πρώτο της αποκλειστικά εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο

1
Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το πρώτο της αποκλειστικά εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο

Ο φυσικός κόσμος μπορεί να είναι πολύ περιοριστικός, οδηγός Mercedes-Benz να αποκαλύψει το τελευταίο της show car αποκλειστικά σε εικονική μορφή.

Η μάρκα αποκάλυψε το ανώνυμο show car της στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2022, το οποίο θα διαρκέσει από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Αυτό το εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο είναι ένα διθέσιο κουπέ με βολβώδη σχεδίαση που θυμίζει κάπως το πρωτότυπο Mercedes-AMG Vision AMG που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και το πρωτότυπο Mercedes-Benz Vision AVTR από το 2020.

Έχει επίσης μια ακραία εμφάνιση που μοιάζει με concept που μοιάζει με το Nike One 2022 concept του 2004, που εμφανίζεται στο Gran Turismo 4 αγωνιστικό παιχνίδι.

Το εκθεσιακό αυτοκίνητο της Mercedes-Benz έχει μια ελαφριά μπλε απόχρωση και είναι διαφανές σε ορισμένα τμήματα, επιτρέποντάς μας να δούμε την εσωτερική λειτουργία.

Οι τροχοί φαίνεται να αποτελούν μέρος της ίδιας διαφανούς δομής με το αυτοκίνητο, επομένως δεν είναι σαφές πώς στρίβουν. Έχουν επίσης κάθετους προβολείς μέσα τους.

Αυτό το εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο της Mercedes-Benz αναπτύχθηκε σε συνεργασία με Λεγεώνα των Θρύλων προγραμματιστής παιχνιδιών Riot Games.

«Όταν σχεδιάζετε μια εξαιρετική και εικονική έκθεση, δύο κόσμοι συγχωνεύονται – η πραγματική σχεδίαση αυτοκινήτου και η σχεδίαση κινουμένων σχεδίων», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz, Gorden Wagener.

«Λόγω του εικονικού χώρου, δεν υπάρχουν όρια στο τι μπορούμε να κάνουμε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όρια και να δώσουμε στη δημιουργικότητά μας χώρο για το απροσδόκητο. Το αποτέλεσμα είναι κάτι μοναδικό: η πρώτη αποκλειστικά εικονική έκθεση της Mercedes-Benz».

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς θα εφαρμοστεί αυτό το εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο στο Λεγεώνα των Θρύλων βιντεοπαιχνίδι σε αυτό το στάδιο.

Λεγεώνα των Θρύλωνπου συχνά συντομεύεται σε LoL, είναι ένα διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι αρένα μάχης για πολλούς παίκτες που θεωρείται ευρέως ως ένα από τα μεγαλύτερα esports στον κόσμο.

Στην κύρια λειτουργία του παιχνιδιού υπάρχουν δύο ομάδες των πέντε παικτών που μάχονται μεταξύ τους, με κύριο στόχο να καταστρέψουν τη βάση της άλλης ομάδας. Οι παίκτες μπορούν επίσης να σκοτώσουν χαρακτήρες που δεν είναι παίκτες για να λάβουν χρυσό και πόντους εμπειρίας.

Ορισμένοι χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής μπορούν να πιλοτάρουν ένα όχημα, επομένως υπάρχει ακόμα μια πιθανή εφαρμογή για αυτό το αυτοκίνητο εκθέσεως Mercedes-Benz στο παιχνίδι.

Η Mercedes-Benz έχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την Riot Games για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends που χρονολογείται από το 2020. Τώρα έχει επεκταθεί έως το 2025.

Το 2021, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδίασε ένα δαχτυλίδι για τον νικητή της διοργάνωσης. Το ίδιο έχει κάνει και για τους φετινούς πρωταθλητές.

«Από τη δημιουργία της συνεργασίας μας, είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε πώς οι ομάδες της Riot και της Mercedes-Benz συνεχίζουν άφοβα να αναζητούν ευκαιρίες για να εξυψώσουν και να γιορτάσουν το άθλημά μας», δήλωσε ο παγκόσμιος επικεφαλής της Riot Games. Λεγεώνα των Θρύλων esports Naz Aletaha.

«Είτε σε φυσική μορφή, όπως τα πανέμορφα δαχτυλίδια μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είτε μια εικονική έκθεση, είμαστε ενθουσιασμένοι που η επέκταση της συνεργασίας μας ενισχύει τη συλλογική μας δέσμευση για την υπέρβαση δημιουργικών ορίων που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες στους θαυμαστές του LoL Esports για τα επόμενα χρόνια.»

Αυτό δεν είναι το πρώτο εικονικό αυτοκίνητο έκθεσης που αποκαλύπτει η Mercedes-Benz, αλλά θα είναι το πρώτο που δεν θα λάβει φυσικό αντίστοιχο.

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε το concept AMG Vision Gran Turismo το 2013 για το βιντεοπαιχνίδι αγωνιστικού προσομοιωτή Gran Turismo 6.

Αυτό το πρωτότυπο της Mercedes-Benz ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Vision Gran Turismo και αργότερα κατασκευάστηκε ως ένα πραγματικό αυτοκίνητο επίδειξης που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2013.

Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η BMW, η Volkswagen, η Mazda, η Dodge, η Bugatti, η Peugeot, η Audi, η Porsche και η Suzuki έχουν επίσης αποκαλύψει εικονικά πρωτότυπα αυτοκίνητα που μπορούν να οδηγηθούν στο Gran Turismo σειρά βιντεοπαιχνιδιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Mercedes-Benz πειράζει το πρώτο αποκλειστικά εικονικό εκθεσιακό αυτοκίνητο

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply