Η Mercedes-Benz πειράζει την ιδέα σχεδιασμένη για εικονικό κόσμο

1
Η Mercedes-Benz πειράζει την ιδέα σχεδιασμένη για εικονικό κόσμο

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes-Benz, Gorden Wagener, πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη εβδομάδα για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία teaser αυτού που περιγράφεται ως το πρώτο εικονικό concept από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Το concept καλύπτεται με ένα ημιδιαφανές σάβανο και φαίνεται να είναι κουπέ. Οι τροχοί φαίνονται επίσης να είναι εν μέρει κρυμμένοι, κάτι που μπορεί να είναι ή όχι ένα νεύμα στο RSQ concept της Audi από το 2004, του οποίου οι αναλογίες είναι εντυπωσιακά παρόμοιες με τη Mercedes.

Ενώ το Audi RSQ εμφανίστηκε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «I, Robot» του 2004, η ιδέα της Mercedes συνδέεται με το τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος «League of Legends» του 2022, αν και με ποια ιδιότητα παραμένει αβέβαιη.

Δαχτυλίδι Παγκόσμιου Πρωταθλήματος League of Legends 2021, σχεδιασμένο από τη Mercedes-Benz

Θα πρέπει να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “League of Legends”, ένας διαγωνισμός esports, ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Mercedes από το 2020 είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης αυτοκινήτων της εταιρείας έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών Riot Games και το 2021 ο Wagener και η ομάδα του σχεδίασαν το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος για το Πρωτάθλημα “League of Legends”. Το δαχτυλίδι διαθέτει μικροσκοπικά αστέρια Mercedes, καθώς και ένα συνθετικό διαμάντι κατασκευασμένο από CO2 που συλλαμβάνεται από την ατμόσφαιρα.

«Το να κερδίσεις τις καρδιές των οπαδών του gaming είναι μια συναρπαστική πρόκληση», δήλωσε σε δήλωση η Britta Seeger, επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Mercedes. «Μαζί με την Riot Games είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να εμπνεύσουμε την κοινότητα και να διαμορφώσουμε με επιτυχία το μέλλον των esports».

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply