Η Mini θέλει να σας διδάξει πώς να οδηγείτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

2
Η Mini θέλει να σας διδάξει πώς να οδηγείτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Ένα σημαντικό πρόβλημα για την επιβίωση του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων είναι η μείωση του αριθμού των ανθρώπων που ξέρουν να οδηγούν stick. Ο Μίνι προσπαθεί να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Η αυτοκινητοβιομηχανία εγκαινιάζει μια ειδική σχολή χειροκίνητης οδήγησης στη σχολή οδηγών BMW West Coast, που διευθύνεται από τη μητρική της μάρκα στο Performance Center στο Thermal της Καλιφόρνια. Το σχολείο δίνει χειροκίνητα αρχάριους ή οδηγούς που αναζητούν μια ανανέωση μπορούν να εξασκήσουν τα βασικά, εξήγησε η Mini σε ένα δελτίο τύπου.

Ένα από τα δύο Κέντρα Επιδόσεων BMW στις Ηνωμένες Πολιτείες (το άλλο είναι στο Greenville της Νότιας Καρολίνας, κοντά στο εργοστάσιο της BMW στο Greer), οι εγκαταστάσεις της Καλιφόρνια βρίσκονται στην ιδιωτική πίστα Thermal Club και συνήθως προσφέρουν περισσότερα μαθήματα προσανατολισμένα στην απόδοση για να βοηθήσουν τους πελάτες να τα περισσότερα από τα αυτοκίνητά τους M και, από το 2016, τα μοντέλα Mini.

2023 Mini Cooper Resolute

Η σχολή χειροκίνητης οδήγησης της Mini εστιάζει σε πιο βασικές δεξιότητες, όπως η εύρεση του σημείου τριβής του πεντάλ του συμπλέκτη και η εξάσκηση των ομαλών εκκινήσεων. Μετά την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα σταλούν σε ένα χρονοδιάγραμμα για να δουν πόσες γνώσεις διατήρησαν, είπε ο Mini.

Η Mini πρόσφατα πρόσθεσε χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων για ορισμένα μοντέλα μετά από μια μικρή παύση. Είχε βγάλει το χειροκίνητο 6 ταχυτήτων από τη λίστα επιλογών την άνοιξη, επικαλούμενη προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα και είχε υποσχεθεί να επαναφέρει το χειροκίνητο σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Τον Οκτώβριο η Mini είπε ότι μια επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου θα επέστρεφε για το μοντέλο του 2023 και θα μπορούσε να παραγγελθεί από τον Νοέμβριο.

Προς το παρόν, το εγχειρίδιο θα είναι διαθέσιμο μόνο με το τρίθυρο στυλ αμαξώματος Hardtop, σε ποιότητες Cooper, Cooper S και John Cooper Works. Η Mini δεν έχει συζητήσει να προσθέσει το εγχειρίδιο σε άλλα μοντέλα της σειράς της. Προς το παρόν, η υπόλοιπη γκάμα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων που είναι επίσης προαιρετικό σε τρίθυρα μοντέλα Hardtop.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply