Η Volkswagen αποκαλύπτει τέσσερις ταυτότητες. Έννοιες Buzz EV

3
Η Volkswagen αποκαλύπτει τέσσερις ταυτότητες.  Έννοιες Buzz EV

Volkswagen Τα φορτηγά χρησίμευαν ως κενός καμβάς για τους ιδιοκτήτες τους από το Kombi, λειτουργώντας ως τα πάντα, από βαγόνια χίπι ελεύθερης αγάπης στην Καλιφόρνια μέχρι ασθενοφόρα στη Γερμανία. Αυτό δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξει στην εποχή του ηλεκτρισμού.

Αυτά τα τέσσερα Ταυτότητα Volkswagen. Βόμβος έννοιες αποτελούν μέρος των 30+ οχημάτων που παρουσιάζει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στην έκθεση αυτοκινήτου επαγγελματικών οχημάτων και δείχνουν πώς το νέας εποχής Kombi μπορεί να τροποποιηθεί για διαφορετικούς κλάδους.

Το πρώτο από τα τέσσερα ID. Το Buzz concepts έχει προσαρμοστεί από τη γερμανική εταιρεία τροποποίησης επαγγελματικών οχημάτων Bösenberg ώστε να είναι ασθενοφόρο.

Αυτή η ταυτότητα. Η ιδέα του ασθενοφόρου Buzz έχει χώρο για έως και τρία άτομα, με τον χώρο φόρτωσης να μετατρέπεται σε χώρο εργασίας για έναν παραϊατρικό και τον ιατρικό εξοπλισμό του.

Υπάρχει επίσης ένα ειδικό σύστημα σηματοδότησης (φώτα και σειρήνες) ενσωματωμένο στο concept που λειτουργεί με ξεχωριστό σύστημα μπαταρίας για τους κινητήρες κίνησης.

Η επόμενη ταυτότητα. Η έννοια του Buzz αναφέρεται ως το ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Buzz Flex-Cab concept, και είναι ουσιαστικά ένα ID. Buzz Cargo που είναι εξοπλισμένο για μεταφορά επιβατών. Σκεφτείτε το σαν ένα ταξί μεταφοράς αεροδρομίου.

Η Volkswagen σημειώνει αυτό το αναγνωριστικό. Το Buzz concept είναι βασικά μια ηλεκτρική έκδοση του Caravelle People Mover.

Το αναγνωριστικό Volkswagen. Το Buzz Flex-Cab concept έχει προσαρμοστεί από την ολλανδική εταιρεία τροποποίησης επαγγελματικών οχημάτων Snoeks και διαθέτει πίσω πάγκο για τρία άτομα, καθώς και κλιματισμό πίσω.

Το πίσω κάθισμα του πάγκου μπορεί να τοποθετηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους – στάνταρ ή με επιπλέον χώρο για τα πόδια – και μπορεί να αναδιπλωθεί με τη βάση του καθίσματος που περιλαμβάνεται. Όλα αυτά ρυθμίζονται ηλεκτρικά μέσω ενός διακόπτη στις κολόνες B ή D.

Το τρίτο concept που επιδεικνύει η Volkswagen στη φετινή έκθεση IAA Transportation είναι μια ταυτότητα. Buzz Cargo με σώμα κουτιού που θα ταίριαζε καλύτερα για οδηγούς ταχυμεταφορών.

Χάρη στο πίσω κιβώτιο, η χωρητικότητα φόρτωσης φέρεται να είναι 6,0 μέτρα3που είναι πάνω από 2μ3 περισσότερο από το τυπικό αναγνωριστικό. Buzz Cargo.

Τα πλαϊνά και το πίσω μέρος του κουτιού μπορούν να τοποθετηθούν με συμβατικές πόρτες, συρόμενες πόρτες ή ρολά.

Το concept που παρουσιάζεται στο IAA είναι εξοπλισμένο με πόρτα στην πλευρά του συνοδηγού, καθώς και παντζούρια στην πλευρά του οδηγού και μεγάλες πόρτες φτερών στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό, το κουτί είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητικό δάπεδο.

Η τέταρτη και τελευταία ταυτότητα. Το Buzz concept έχει προσαρμοστεί από τη γερμανική εταιρεία τροποποίησης επαγγελματικών οχημάτων Wükaro ώστε να είναι ένα όχημα ψυγείου. Σχεδιάστηκε ειδικά για logistics «τελευταίου μιλίου» σε αστικές περιοχές.

Το σύστημα ψύξης αποτελείται από μια μονάδα ψύξης χαμηλού προφίλ 230V στην οροφή, τέσσερις μπαταρίες ιόντων λιθίου 100Ah και έναν μετατροπέα με ενσωματωμένο φορτιστή μπαταρίας.

Το πρωτότυπο όχημα μπορεί, ανάλογα με τις προδιαγραφές, να αντέξει ωφέλιμο φορτίο έως 390 κιλά.

Είναι επίσης δυνατό να ψύξετε εκ των προτέρων τον χώρο αποσκευών όταν το αναγνωριστικό ψυγείου. Το Buzz Cargo concept συνδέεται με το δίκτυο.

Εκτός από τέσσερις ταυτότητες. Buzz concept οχήματα, η Volkswagen επιδεικνύει την έκδοση του αναγνωριστικού Miele ServiceVan. Buzz που είναι εξοπλισμένο με ανταλλακτικά και εργαλεία για το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών της Miele.

Υπάρχει ένα ενσωματωμένο πτυσσόμενο τραπέζι στην κεντρική κονσόλα που μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος εργασίας για τον οδηγό στην καμπίνα επιβατών.

Παρά τη σειριακή παραγωγή του κανονικού ID. Από τον Μάιο, η Volkswagen δεν έχει ακόμη κλείσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του ID. Buzz για την Αυστραλία – αν και βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιθυμιών.

Ο Όμιλος Volkswagen Αυστραλίας διατήρησε ότι η καθυστερημένη κυκλοφορία των πρώτων του ηλεκτρικών οχημάτων με την επωνυμία VW εδώ οφείλεται εν μέρει στη ζήτηση σε άλλες αγορές και στην έλλειψη προτύπων εκπομπών ρύπων εδώ, που μας ωθεί στην ουρά προτεραιότητας.

Θα περιμένουμε το νωρίτερο μέχρι τα τέλη του 2024 για να δούμε την ταυτότητα. Το Buzz και το ID του. Αντίστοιχο φορτηγό Buzz Cargo στην Αυστραλία.

«Μιλάμε συνεχώς όχι μόνο με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και με τους πελάτες του στόλου για το πώς είναι το μέλλον μας για τα ηλεκτρικά οχήματα, επειδή είναι σε μεγάλη ζήτηση, θέλουν να κινηθούν έτσι νωρίτερα [rather] παρά αργότερα», δήλωσε πρόσφατα ο διευθυντής της Volkswagen Commercial Vehicles Australia, Ryan Davies.

“ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Το φορτίο είναι σταθερά στο ραντάρ μας καθώς και στην ταυτότητα. Βόμβος, [but] πιθανώς το νωρίτερο που θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι θα το πουλήσουμε είναι στα τέλη του 2024.

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες όσον αφορά τον όγκο για αυτό το αυτοκίνητο, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα το αποκτήσουμε. Με αυτά που έχουμε βάλει στο τραπέζι, με αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε εδώ από την άποψη του όγκου, πιστεύουμε ότι το εργοστάσιο θα ήταν πολύ ευχαριστημένο με αυτή την όρεξη».

Αν και δεν υπάρχουν πολλά πλήρως ηλεκτρικά φορτηγά προς το παρόν διαθέσιμα – το απερχόμενο Kangoo ZE είναι η μοναδική επιλογή – σίγουρα υπάρχει ζήτηση στόλου και μια σειρά επιλογών σύντομα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα λάβαμε λεπτομέρειες για το Mercedes-Benz eVito. Η Ford φέρνει το e-Transit (2023) και το μικρότερο e-Transit Custom (2024) στην Αυστραλία και η Renault φέρνει το Kangoo E-Tech (2023) και το μεγαλύτερο Master E-Tech (2024).

Η Peugeot έχει δηλώσει ότι βλέπει μια αγορά για ηλεκτρικά φορτηγά που προσφέρει στην Ευρώπη σε τοπικό επίπεδο και αναμένουμε από την LDV της Κίνας να ανακοινώσει σύντομα ένα ηλεκτρικό Deliver 9 για αυτήν την αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 2022 Volkswagen ID. Ξεκινά η παραγωγή της σειράς Buzz
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Volkswagen ID. Buzz και Cargo EV φορτηγά με υψηλή ζήτηση στην Αυστραλία

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply