Κερδίστε ένα εκσυγχρονισμένο «ρεπλίκα» της Shelby Cobra από την Superformance

2
Κερδίστε ένα εκσυγχρονισμένο «ρεπλίκα» της Shelby Cobra από την Superformance

Το Autoblog ενδέχεται να λάβει μερίδιο από αγορές που πραγματοποιούνται μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα. Η τιμή και η διαθεσιμότητα υπόκεινται σε αλλαγές. Δεν απαιτείται δωρεά ή πληρωμή για να συμμετάσχετε ή να κερδίσετε αυτόν τον λαχείο. Δείτε τους επίσημους κανόνες του Omaze.

Εισαγω αυτή η κλήρωση σήμερα έως τις 4 Ιουλίου και λάβετε 100 μπόνους συμμετοχές χρησιμοποιώντας τον κωδικό INDEPENDENCE100 στο ταμείο.

Υπάρχουν λίγα αυτοκίνητα που είναι πιο εμβληματικά από μια Shelby Cobra. Υπάρχει κάτι σε αυτά που τραβάει την προσοχή σας όταν τα βλέπετε έξω στο δρόμο. Ωστόσο, λίγα από τα αυτοκίνητα που βλέπετε στο δρόμο είναι πραγματικά Shelbys: είναι αντίγραφα, παρόμοια με αυτό το Superformance MKIII-R. Αλλά δεν δημιουργούνται όλα τα αντίγραφα ίσα. Αυτό τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Ford Godzilla V8 7,3 λίτρων που αποδίδει 600 ίππους, περισσότερο από το αρχικό αυτοκίνητο. Αυτό, συγκεκριμένα, αξίζει περισσότερο από 160.000 $ λιανικής, αλλά θα μπορούσε να είναι δικό σας για πολύ λιγότερο, χάρη στον Omaze.

Ακολουθούν οι προδιαγραφές για το εν λόγω roadster, σύμφωνα με το Omaze:

 • Μέγιστος αριθμός θέσεων: 2
 • Κινητήρας: Κινητήρας Ford Godzilla V8 7,3 λίτρων
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Tremec TKX χειροκίνητο πέντε σχέσεων
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης: Πίσω κίνηση
 • Χρώμα εξωτερικού χώρου: TBD (οι φωτογραφίες δεν δείχνουν τον πραγματικό νικητή του αυτοκινήτου που θα λάβει)
 • Χρώμα εσωτερικού χώρου: TBD
 • Ιπποδύναμη: 600 ίπποι
 • Ροπή: 550 lb-ft
 • Χωρητικότητα καυσίμου: 17 γαλόνια
 • Κατά προσέγγιση λιανική αξία: 163.850,00 $
 • Ενίσχυση μετρητών: 122.887,50 $
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά: Προσαρμοσμένη βαφή (κατ’ επιλογή του νικητή). μπροστινός διαχωριστής? πίσω διαχύτης? πακέτο συσκότισης? ρολό στεφάνι? Φωτισμός LED; Ζάντες 18 ιντσών? Εξάπίστονα μπροστινά φρένα Wilwood. διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Ηλεκτρονικοί μετρητές υπεραπόδοσης; ταμπλό από ανθρακονήματα? δερμάτινο καθιστικό με κόκκινες ραφές

Να τι είπαμε για το MKIII-R στο παρελθόν:

Η Superformance έχει κάνει το όνομά της με πιστά αντίγραφα διαφόρων σπορ αυτοκινήτων της δεκαετίας του ’60κυρίως το Shelby Cobra. Έχει μάλιστα συμφωνία αδειοδότησης με τη Shelby. Όμως η τελευταία του δημιουργία, το MKIII-R, αποκλίνει από τη φόρμουλα συνδυάζοντας το κλασικό roadster με μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία και αεροδυναμική.

«Το σχέδιο θα είναι πιθανότατα αμφιλεγόμενο μεταξύ των οπαδών της Cobra, αλλά το βρίσκουμε αρκετά ευκρινές, αν και λίγο μπερδεμένο σε σημεία. Οι σημαντικές αλλαγές στο αμάξωμα περιλαμβάνουν έναν βαθύ μπροστινό διαχωριστή και έναν πραγματικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Τα φτερά έχουν νέους, μεγαλύτερους αεραγωγούς, όπως και η μύτη ακριβώς πάνω από το άνοιγμα του ψυγείου. Ωστόσο, δεν είμαστε τόσο σίγουροι για τις λωρίδες που χωράνε μέσα στους αεραγωγούς των φτερών. Αλλά αν δεν τους αρέσεις, μπορείς να τα παρατήσεις.

«Οι αγοραστές θα μπορούν να προσαρμόσουν αρκετά τα MKIII-R τους, στην πραγματικότητα. Μπορεί να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε χρώμα συνδυασμός, με κάθε είδους φινίρισμα για την επένδυση. Έτσι, δεν περιορίζεστε στο μπλε με τις σκούρες γκρι ρίγες και τα τελειώματα του παραπάνω αυτοκινήτου. Το εσωτερικό διατίθεται στάνταρ με δερμάτινα καθίσματα με κορυφαία ραφή με διπλές ραφές σε χρωματική κλωστή. Η κεντρική κονσόλα είναι επίσης τυλιγμένη με δέρμα και η ταπετσαρία μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την καρδιά σας.

«Κάτω από το δέρμα, το Superformance MKIII-R χρησιμοποιεί το ίδιο σασί με τετράγωνο πλαίσιο που θα βρείτε σε άλλα roadster MKIII. Διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση ολόγυρα με άνισου μήκους άνω και κάτω βραχίονες ελέγχου και σπειροειδή ελατήρια με αμορτισέρ Bilstein. Ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης βρίσκεται στο πίσω μέρος και ένας τετραπίστονος μπροστινός δίσκος φρένα και τα πίσω δισκόφρενα μονού εμβόλου είναι έτοιμα να σταματήσουν το αυτοκίνητο. Προαιρετικά διατίθενται μπροστινές δαγκάνες έξι εμβόλων. Όσον αφορά τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, θα πρέπει να τα αγοράσετε και να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας, καθώς το αυτοκίνητο διατίθεται ως κυλιόμενο πλαίσιο πλήρως συναρμολογημένο εκτός από αυτά τα μέρη. Έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έναν V8 βασισμένο στη Ford με κιβώτιο ταχυτήτων Tremec 5 ταχυτήτων ή “top-loader” τεσσάρων ταχυτήτων Πέρασμα μετάδοση. Το μπλε παράδειγμα παραπάνω χρησιμοποιεί έναν Roush 427-ci V8 που αποδίδει 510 ίππους και 515 λίβρες-πόδια ροπής σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο πεντατάχυτο. Ζυγίζει λίγο περισσότερο από 2.400 κιλά, επίσης. Άλλοι κινητήρες Roush που προτείνει η Superformance μπορούν να αποδώσουν έως και 560 ίππους και 550 λίβρες-πόδια ροπής. Φυσικά, τα μόνα όρια είναι το πορτοφόλι ή/και οι δεξιότητές σας όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης που θα χρησιμοποιήσετε.

«Το Superformance MKIII-R δεν είναι φθηνό, ωστόσο. Το κυλιόμενο πλαίσιο, το οποίο είναι συναρμολογημένο, βαμμένο και έτοιμο για τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων, ξεκινά από 79.900 $. Αυτό είναι χωρίς καμία επιλογή, όπως τα προαναφερθέντα φρένα, η εκκίνηση με το πάτημα του κουμπιού, το στερεοφωνικό, ο κλιματισμός ή ακόμα και η μαλακή οροφή. Αλλά δεν θα συναντήσετε πολλά από αυτά τα εκσυγχρονισμένα Cobra, αφού η Superformance θα κατασκευάζει μόνο 20 από αυτά κάθε χρόνο.»

Σύμφωνα με τον Omaze, “δεν απαιτείται καμία δωρεά ή πληρωμή για να συμμετάσχετε ή να κερδίσετε αυτή τη λαχειοφόρο αγορά”. Εάν επιλέξετε να κάνετε δωρεά, 10 $ θα σας φέρουν 100 συμμετοχές, 50 $ θα σας δώσουν 1.000 συμμετοχές και 100 $ θα σας δώσουν 2.000 συμμετοχές. Οι δωρεές ωφελούνται από το Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen. Per Omaze, «Το Petersen Automotive Museum είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εξερευνά και παρουσιάζει την ιστορία του αυτοκινήτου και τον αντίκτυπό του στην παγκόσμια ζωή και πολιτισμό. Το μουσείο είναι ένα προοδευτικό κέντρο έρευνας και συλλογής αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένης της προσέγγισης σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Η δωρεά σας θα βοηθήσει το μουσείο να επεκτείνει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα τόσο επιτόπου όσο και διαδικτυακά, καθώς και να βοηθήσει το μουσείο να αναπτύξει νέες εκθέσεις, κοινοτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες διατήρησης.»

Αν θέλετε αυτό το γυριστό roadster στο δρόμο σας, μπείτε εδώ. Η προθεσμία συμμετοχής είναι 5 Αυγούστου 2022, στις 11:59 μ.μ. Ειρηνικός.

Άλλες κληρώσεις του Omaze:

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply