Μια ολοκαίνουργια, πλήρως ηλεκτρική σειρά αγώνων σκαφών ξεκινά το 2023

1
Μια ολοκαίνουργια, πλήρως ηλεκτρική σειρά αγώνων σκαφών ξεκινά το 2023

Οι αγώνες αγώνων με ηλεκτρικό σκάφος επικεντρώνονται παραδοσιακά σε σκάφη υψηλής ταχύτητας, με αέρια, αλλά μια σταδιακή μετατόπιση σε ηλεκτροκίνητα αγωνιστικά σκάφη λαμβάνει χώρα εν μέρει χάρη στην εισαγωγή του RaceBird, ενός πλήρως ηλεκτρικού μηχανοκίνητου σκάφους που έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί στο πλήρως ηλεκτρικό E1 Σειρά που ξεκινά το 2023.

Αυτή η ηλεκτρική αλλαγή στοχεύει να εμπνεύσει άλλους να «ηλεκτροδοτήσουν τη θαλάσσια κινητικότητα». Το ηλεκτρικό RaceBird έχει τελική ταχύτητα 58 mph χάρη στον εξωλέμβιο κινητήρα 150 kW της Mercury Racing. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία υδροπτέρυγων, η οποία μειώνει την αντίσταση και μεγιστοποιεί την ενέργεια. Η τροφοδοσία αυτού του ηλεκτρικού αγωνιστικού σκάφους είναι 35 kWh μπαταρία, το οποίο θα πρέπει να χρεωθεί δύο φορές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Η σειρά ξεκινά το 2023 και περιλαμβάνει 12 ομάδες που διαγωνίζονται σε 10 αγώνες ανά αγωνιστική σεζόν. Μάθετε περισσότερα στο e1series.com

Για περισσότερο περιεχόμενο όπως αυτό, φροντίστε να επισκεφθείτε Το μελλοντικό σας αυτοκίνητο από το Autoblog στο Facebook ή στο YouTube. Εγγραφείτε για νέα βίντεο κάθε εβδομάδα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply