Οι αισθητήρες στάθμευσης με την υψηλότερη βαθμολογία το 2022 – Κριτική από το Autoblog Commerce

1
Οι αισθητήρες στάθμευσης με την υψηλότερη βαθμολογία το 2022 – Κριτική από το Autoblog Commerce

Το Autoblog δεν σχετίζεται με τις επωνυμίες που εμφανίζονται στα άρθρα μας, αλλά όταν κάνετε μια αγορά μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Ανησυχείτε μήπως χτυπήσετε το αυτοκίνητό σας όταν επιστρέφετε σε ένα σημείο; Εγκαταστήστε τους καλύτερους αισθητήρες στάθμευσης του 2022 και μείνετε χωρίς άγχος ενώ παρκάρετε. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί κίνδυνοι που απειλούν το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια μιας μέσης διαδρομής. Το πιο δύσκολο μέρος έρχεται συχνά στο τέλος, όμως, όταν πρέπει να το παρκάρετε στην όπισθεν. Δεν έχει σημασία αν είναι το γκαράζ σας ή ένας τυχαίος δημόσιος χώρος στάθμευσης, η πίεση είναι πραγματική και μπορεί να σας φτάσει στο κεφάλι. Οι κάμερες αυτοκινήτου όπισθεν λειτουργούν σε κάποιο βαθμό, αλλά η ακριβής εκτίμηση της απόστασης από μια μικρή οθόνη είναι σχεδόν αδύνατη. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η παραλαβή ενός από τους κορυφαίους αισθητήρες στάθμευσης του 2022.

Αυτοί οι αισθητήρες στάθμευσης μετρούν την απόσταση μεταξύ του αυτοκινήτου σας και όλων των αντικειμένων που βρίσκονται πίσω από αυτό, και αν αντιληφθούν ότι κάτι πλησιάζει, παρέχουν ένα σήμα, αποτρέποντας συχνά ένα ατύχημα. Ωστόσο, θα λάβετε ακριβή μέτρηση μόνο από αισθητήρες στάθμευσης υψηλής ποιότητας, και αφιερώσαμε λίγο χρόνο αναζητώντας τους κορυφαίους. Δείτε τα παρακάτω:

Εδώ είναι οι κορυφαίοι αισθητήρες στάθμευσης του 2022

Ρυθμιζόμενος αισθητήρας στάθμευσης STKR: Συνιστάται

Αγορά στο Amazon

Το STKR προσφέρει έναν μη ανόητο αισθητήρα στάθμευσης που θα λειτουργεί χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Δεν χρειάζεστε καν ειδικά εργαλεία για να το εγκαταστήσετε στο γκαράζ ή στο χώρο στάθμευσης σας — απλώς κολλήστε το σε μια επιφάνεια μπροστά από το αυτοκίνητο, ενεργοποιήστε το μέσω USB ή τεσσάρων μπαταριών AA και είστε έτοιμοι. Το φως του αισθητήρα στάθμευσης θα γίνει πράσινο όταν αρχίσετε να τον πλησιάζετε πριν γίνει κίτρινο για να σας κάνει σήμα να επιβραδύνετε. Μόλις βρεθείτε στη σωστή απόσταση από τον αισθητήρα, θα γίνει κόκκινος και θα σας κάνει σήμα να σταματήσετε. Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με αυτόν τον αισθητήρα είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οτιδήποτε, από έναν κανονικό τοίχο γκαράζ έως μια πόρτα ψυγείου, και ακόμα καλύτερα είναι ότι είναι εύκολο να το καταλάβετε. Όλοι όσοι οδηγούν αυτοκίνητο γνωρίζουν τι σημαίνει πράσινο, κίτρινο και κόκκινο και η εύχρηστη φύση αυτού του αισθητήρα στάθμευσης τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Πλεονεκτήματα

 • Τρία χρωματικά κωδικοποιημένα σήματα για αυξημένη αναγνωσιμότητα
 • Εύκολη εγκατάσταση χωρίς εργαλεία σε οποιαδήποτε επιφάνεια
 • Φως διαδρόμου για ασφαλή έξοδο από γκαράζ
 • Πάντα αξιόπιστες μετρήσεις

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να εγκατασταθεί σε γκαράζ

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης λέιζερ Fosmon: Εύκολο στη χρήση

Αγορά στο Amazon

Το πρόβλημα με τους σύγχρονους αισθητήρες στάθμευσης είναι ότι γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι μέρα με τη μέρα. Η υποβοήθηση στάθμευσης λέιζερ της Fosmon, από την άλλη, είναι τόσο απλή και εύκολη στη χρήση όσο γίνεται. Για να το ρυθμίσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στη σωστή θέση, μετά να σηκωθείτε σε μια σκάλα και να δείξετε ένα από τα λέιζερ του σε ένα αξιοσημείωτο σημείο μέσα στο αυτοκίνητό σας — μπουμ, η ρύθμιση έχει ολοκληρωθεί και μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε Αυτό το λέιζερ καθοδηγεί πού πρέπει να πάει το αυτοκίνητό σας. Αυτό το εξαιρετικά εύχρηστο σύστημα στάθμευσης με λέιζερ γίνεται ακόμα πιο απλό όταν εμπλέκονται αισθητήρες κίνησης. Τα λέιζερ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα όταν η συσκευή ανιχνεύσει οποιαδήποτε κίνηση στο γκαράζ σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πατήσετε ούτε έναν διακόπτη για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αισθητήρα στάθμευσης.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά ακριβή σημεία στάθμευσης με λέιζερ
 • Ιδανικά κατάλληλο για δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα
 • Ελάχιστες απαιτήσεις εγκατάστασης
 • Αισθητήρες κίνησης για χρήση με μηδενικά κουμπιά

Μειονεκτήματα

 • Το λέιζερ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φωτεινό

GoodChief Laser Line Parking Assist: Premium pick

Αγορά στο Amazon

Αυτός ο αισθητήρας στάθμευσης γκαράζ από την GoodChief παίρνει τη βασική ιδέα ενός οδηγού στάθμευσης με λέιζερ και τον ανεβάζει σε έντεκα. Τα λέιζερ 5 μεγαβάτ (mW) που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του είναι πολύ ορατά, ακόμη και σε μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα, και αυτά τα λέιζερ δεν είναι απλώς στατικά σημεία. Αντίθετα, είναι ταλαντευόμενα λέιζερ που δημιουργούν ένα σχήμα συν, κάνοντας το ακριβές παρκάρισμα ευκολότερο για όλους. Αυτός ο αισθητήρας στάθμευσης διαθέτει επίσης έναν σαρωτή ήχου που ακούει την πόρτα του γκαράζ και ενεργοποιεί αυτόματα το λέιζερ όταν ανοίγει η πόρτα. Η συνολική ποιότητα κατασκευής αυτού του αισθητήρα στάθμευσης λέιζερ είναι κορυφαίας κατηγορίας και κάθε εξάρτημα που χρησιμοποιείται στη σχεδίασή του είναι επιλεγμένο για να σας κρατήσει χρόνια, ή ακόμα και μια δεκαετία, χωρίς να δείχνει σημάδια φθοράς. Ο κατασκευαστής είναι τόσο σίγουρος για τα ποιοτικά του πρότυπα που προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε όλους τους πελάτες χωρίς ερωτήσεις.

Πλεονεκτήματα

 • Φωτεινά και ορατά εξαιρετικά ισχυρά λέιζερ
 • Ρυθμιζόμενα λέιζερ για αυξημένη ακρίβεια στάθμευσης
 • Αισθητήρας ήχου για λειτουργία hands-free
 • Σχεδιασμός μακράς διαρκείας, υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα

 • Η αρχική ρύθμιση μπορεί να είναι μακρά

Αισθητήρας όπισθεν αυτοκινήτου EKYLIN: Συνιστάται επίσης

Αγορά στο Amazon

Οι έξυπνοι αισθητήρες στάθμευσης γκαράζ είναι υπέροχοι, αλλά γίνονται άχρηστοι εάν πρέπει να παρκάρετε οπουδήποτε αλλού. Εδώ εμφανίζονται οι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων από την EKYLIN, με οκτώ αισθητήρες που βρίσκονται στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας. Όλοι οι αισθητήρες συνδέονται σε έναν κεντρικό υπολογιστικό κόμβο που δείχνει την τελική μέτρηση σε ένα διαισθητικό ραντάρ στάθμευσης και αυτό σας ενημερώνει όταν οτιδήποτε πλησιάζει πολύ το αυτοκίνητό σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε με σιγουριά. Αυτό το σετ αισθητήρων στάθμευσης έχει επίσης όλα όσα χρειάζεστε για την εγκατάσταση, συμπεριλαμβανομένης μιας κεφαλής τρυπανιού με τέλειο μέγεθος, ένα λεπτομερές εγχειρίδιο και ακριβώς τη σωστή ποσότητα καλωδίων αισθητήρα. Αυτοί οι αισθητήρες στάθμευσης διατίθενται επίσης σε διάφορα χρώματα, επομένως πιθανότατα θα μπορείτε να βρείτε έναν που να ταιριάζει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Πλεονεκτήματα

 • Ακριβής ανάγνωση χάρη σε οκτώ συνολικά αισθητήρες
 • Εγγύηση ποιότητας με τριετή εγγύηση περιλαμβάνεται
 • Αδιάβροχοι αισθητήρες μεγάλης διάρκειας
 • Ο γενικός σχεδιασμός ταιριάζει σε όλα τα αυτοκίνητα

Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη ρύθμιση

Αισθητήρας στάθμευσης Frostory: Μεγάλη αξία

Αγορά στο Amazon

Αυτό το σετ αισθητήρα στάθμευσης όπισθεν αυτοκινήτου από την Frostory σάς προσφέρει εξαιρετική αξία για τα μετρητά που έχετε κερδίσει με κόπο. Η τιμή του κοστίζει ένα κλάσμα παρόμοιων αισθητήρων στάθμευσης αυτοκινήτων, ενώ τα παρεχόμενα αξεσουάρ του σημαίνουν ότι κερδίζετε πολλά χρήματα για το χρήμα σας. Το κύριο πιάτο αυτού του σετ είναι οι τέσσερις high-end αισθητήρες στάθμευσης, και αυτοί έχουν μια σταθερή περιοχή κάλυψης έως και οκτώ πόδια. Είναι επίσης ανθεκτικά στο νερό για να διασφαλίζουν την αδιάλειπτη χρήση ανεξάρτητα από τον καιρό, και ο κόμβος υπολογιστών είναι γρήγορος και ακριβής. Ο βομβητής μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας αμέσως όταν κάτι βρίσκεται εντός εμβέλειας, βοηθώντας σας να αποφύγετε εύκολα ατυχήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Κομψό μαύρο χρώμα για διακριτική εμφάνιση
 • Αισθητήρες μακράς διαρκείας, ανθεκτικοί στο νερό
 • Ιδανική εμβέλεια έως και οκτώ πόδια
 • Κλιμακώνει το ηχητικό σήμα ανάλογα με την απόσταση του αντικειμένου

Μειονεκτήματα


Οδηγός αγοράς: αισθητήρες στάθμευσης

Τα αυτοκίνητα είναι ακριβά μηχανήματα, ειδικά όταν πρόκειται για επισκευές. Ένα απλό χτύπημα πόρτας μπορεί να σας αποφέρει εκατοντάδες δολάρια, ενώ μια σωστή επισκευή βαθουλώματος στο σώμα μπορεί να κοστίσει έως και μερικές χιλιάδες. Μπορείτε να προσπαθήσετε να αποτρέψετε εντελώς τη ζημιά του αυτοκινήτου οδηγώντας προσεκτικά και έχοντας επίγνωση του περιβάλλοντός σας όταν παρκάρετε, αλλά η καλή οδήγηση δεν είναι πάντα αρκετή από μόνη της για να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Τι γίνεται αν έχετε ένα μικροσκοπικό γκαράζ που μόλις χωράει το αυτοκίνητό σας; Τι γίνεται αν μοιράζεστε το γκαράζ σας με έναν λιγότερο έμπειρο οδηγό; Σενάρια όπως αυτά απαιτούν τη χρήση αισθητήρων στάθμευσης. Ακολουθεί ένας οδηγός με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να βρείτε έναν υπέροχο αισθητήρα στάθμευσης το 2022:

Τι είναι οι αισθητήρες στάθμευσης;

Οι αισθητήρες στάθμευσης είναι συσκευές εγγύτητας που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας και διαφόρων καθημερινών αντικειμένων. Η κύρια δουλειά τους είναι να ειδοποιούν τον οδηγό μόλις μπει κάτι σε αυτόν τον χώρο για την αποφυγή ατυχημάτων. Οι αισθητήρες στάθμευσης είναι επίσης η αρχή όταν πρόκειται για όπισθεν παρκάρισμα σε στενούς χώρους. Οι κάμερες στάθμευσης όπισθεν (διαφορετικές από τους αισθητήρες στάθμευσης) μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες κατά την επιστροφή, αλλά δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος να κρίνουμε με ακρίβεια την απόσταση μεταξύ των αντικειμένων από μια μικρή οθόνη στο ταμπλό. Οι κάμερες όπισθεν αυτοκινήτου είναι επίσης εντελώς άχρηστες στο σκοτάδι, αλλά οι αισθητήρες στάθμευσης λειτουργούν καλά χωρίς φως.

Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι αισθητήρες στάθμευσης;

Οι αισθητήρες στάθμευσης είναι απίστευτες συσκευές που είναι εξαιρετικές για στάθμευση και οδήγηση σε κοντινή απόσταση. Μπορούν να σας βοηθήσουν να οδηγείτε χωρίς άγχος σε χώρους στάθμευσης, ενώ η κίνηση μέσα και έξω από την κίνηση σε στάση γίνεται επίσης πολύ πιο εύκολη. Θα μπορείτε επίσης να επιστρέψετε με σιγουριά στο γκαράζ σας με ένα.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί των αισθητήρων στάθμευσης;

Οι αισθητήρες στάθμευσης είναι λίγο πολύ άχρηστοι όταν οδηγείτε κανονικά. Η γκάμα των οκτώ ποδιών των υψηλής ποιότητας αισθητήρων στάθμευσης δεν θα έχει σημασία όταν οδηγείτε με 40 mph ή περισσότερο, επομένως μην σκέφτεστε αυτούς τους αισθητήρες ως αντικατάσταση της προσεκτικής οδήγησης, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει εσάς — και άλλους — ο δρόμος. Όταν οδηγείτε με αισθητήρες, εστιάστε μπροστά όπως θα κάνατε συνήθως χωρίς αισθητήρες στο αυτοκίνητό σας.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αισθητήρων στάθμευσης;

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι αισθητήρων στάθμευσης, ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ρίξε μια ματιά:

Φώτα εγγύτητας γκαράζ

Αυτοί οι αισθητήρες στάθμευσης γκαράζ λειτουργούν ως φανάρι για στάθμευση στο γκαράζ σας. Απλώς τοποθετήστε τα σε οποιαδήποτε επιφάνεια απέναντι από την πόρτα του γκαράζ και θα είστε έτοιμοι. Ο αισθητήρας θα ανάψει πράσινο μόλις αρχίσετε να μπαίνετε στο γκαράζ και το φως θα γίνει κίτρινο για να σηματοδοτήσει την απαραίτητη επιβράδυνση. Όταν είστε αρκετά κοντά στον τοίχο, το φως θα γίνει κόκκινο, σηματοδοτώντας ότι είναι ώρα να παρκάρετε.

Αυτοί οι αισθητήρες στάθμευσης είναι απίστευτα εύκολοι στη χρήση, καθώς κάθε οδηγός γνωρίζει τι σημαίνουν αυτά τα χρωματιστά φώτα. Είναι επίσης αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση και δεν θα χρειαστείτε ούτε ένα εργαλείο. Απλώς κολλήστε τον αισθητήρα σε μια επιφάνεια, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και θα αρχίσει να λειτουργεί. Το μόνο πρόβλημα με αυτά είναι η έλλειψη δυνατότητας προσαρμογής και δεν μπορείτε να αλλάξετε την απόσταση από τον τοίχο στον οποίο το φως γίνεται κόκκινο.

Υποβοήθηση λέιζερ γκαράζ

Οι αισθητήρες στάθμευσης λέιζερ αποτελούν τη μέση λύση μεταξύ του φωτός εγγύτητας του γκαράζ και των πλήρως εξοπλισμένων αισθητήρων στάθμευσης αυτοκινήτων. Αυτοί οι αισθητήρες λειτουργούν εκπέμποντας ένα ισχυρό λέιζερ σε ένα συγκεκριμένο σημείο που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να ευθυγραμμίσετε το αυτοκίνητό σας. Αυτό που τα κάνει ένα βήμα πιο πάνω από το βασικό φως προσέγγισης είναι ότι η θέση λέιζερ είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Μπορείτε να κανονίσετε την ιδανική θέση στάθμευσης κοντά σε έναν τοίχο γκαράζ ή ακριβώς στη μέση — όλα εξαρτώνται από εσάς.

Το μόνο σημαντικό πρόβλημα με τη χρήση τους είναι ότι απαιτούν πολλή δουλειά για την εγκατάσταση και προσαρμογή στις σωστές τοποθεσίες, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη σήμανση θέσεων στάθμευσης σε σπίτια με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.

Αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων

Οι κατάλληλοι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων είναι σαν ένα μίνι ραντάρ για το αυτοκίνητό σας. Αυτά αποτελούνται από τέσσερις ή οκτώ μικρούς αισθητήρες υπερήχων που είναι εγκατεστημένοι στον προφυλακτήρα σας και οι αισθητήρες μετρούν συνεχώς την απόσταση διαφόρων σημείων γύρω από το αυτοκίνητο. Εάν κάποιος από αυτούς τους αισθητήρες εντοπίσει κάτι κοντά, θα ειδοποιήσει αμέσως τον οδηγό, προτρέποντάς τον να σταματήσει και να διερευνήσει. Πολλοί από αυτούς τους αισθητήρες στάθμευσης θα σας πουν μόνο εάν κάτι είναι κοντά ή όχι, αλλά μερικές προηγμένες εκδόσεις μπορούν να σας δείξουν την ακριβή θέση του κοντινού αντικειμένου.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας — εκτός από μερικούς κύκλους που ταιριάζουν με τα χρώματα στον προφυλακτήρα σας, όλα τα ηλεκτρονικά που απαιτούνται για αυτούς τους αισθητήρες στάθμευσης βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο.

Το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και αυτούς τους αισθητήρες στάθμευσης είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα εγκατάσταση. Πολλά σετ περιλαμβάνουν όλα τα εγχειρίδια, τα εργαλεία και τα καλώδια που θα χρειαστείτε για το έργο, αλλά η αποτελεσματική χρήση αυτών των πόρων είναι το δύσκολο μέρος. Ακόμη και το πρώτο βήμα της διάνοιξης ακριβών οπών στον προφυλακτήρα σας είναι πέρα ​​από το επίπεδο δεξιοτήτων των περισσότερων ανθρώπων, αλλά ευτυχώς μπορείτε να λάβετε επαγγελματική βοήθεια. Αυτοί οι αισθητήρες συνήθως χρειάζονται μόνο μια μέρα για να εγκατασταθούν, αλλά έχετε κατά νου ότι η επαγγελματική εξυπηρέτηση μπορεί να είναι αρκετά ακριβή.

Τι τύπο αισθητήρα στάθμευσης πρέπει να πάρετε;

Εάν το γκαράζ σας είναι το μόνο δύσκολο σημείο στάθμευσης στην καθημερινή σας ρουτίνα, τότε το να ξοδέψετε λιγότερα για ένα φως εγγύτητας γκαράζ είναι ο καλύτερος τρόπος.

Οι αισθητήρες στάθμευσης λέιζερ γκαράζ είναι ιδανικοί για γκαράζ με περισσότερα από ένα αυτοκίνητα ή οχήματα γενικά.

Από την άλλη πλευρά, οι πλήρως υπερηχικοί αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων είναι απαραίτητοι για σχεδόν όποιον έχει την οικονομική δυνατότητα.

Συχνές ερωτήσεις για τον αισθητήρα στάθμευσης

Ε: Είναι νόμιμοι οι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων;

Ναι, οι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων είναι απολύτως νόμιμοι και πολλά νέα οχήματα διατίθενται με αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων εγκατεστημένους απευθείας από το εργοστάσιο. Τα αυτοοδηγούμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα διαθέτουν επίσης πιο προηγμένες εκδόσεις αυτών των αισθητήρων.

Ε: Είναι ασφαλές να εγκαταστήσω μόνος μου αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων;

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση ενός αισθητήρα στάθμευσης αυτοκινήτων μόνοι σας, αρκεί να ακολουθήσετε προσεκτικά το εγχειρίδιο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα καλώδια σύνδεσης, καθώς η σύγχυση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως ειδοποιήσεις φαντασμάτων ή έναν από τους αισθητήρες που δεν λειτουργεί.

Ε: Μπορώ να προσθέσω αισθητήρες στάθμευσης στο παλιό μου αυτοκίνητο;

Ναι, μπορείτε να προσθέσετε αισθητήρες στάθμευσης σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Όλα τα ηλεκτρονικά που απαιτούνται για τη λειτουργία του αισθητήρα συνοδεύονται από το σετ και οι αισθητήρες στάθμευσης τρίτων έχουν μηδενική σύνδεση με το σύστημα υπολογιστή του αυτοκινήτου σας. Αυτό σημαίνει ότι η ηλικία του αυτοκινήτου σας δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αρκεί να έχει αρκετό χώρο προφυλακτήρα για εγκατάσταση αισθητήρα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply