Οι κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών για τα χιόνια το 2022 – Autoblog Commerce Reviews

2
Οι κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών για τα χιόνια το 2022 – Autoblog Commerce Reviews

Το Autoblog δεν σχετίζεται με τις επωνυμίες που εμφανίζονται στα άρθρα μας, αλλά όταν κάνετε μια αγορά μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.

Η οδική ασφάλεια είναι απαραίτητη κατά την περίοδο χιονόπτωσης και χιονόπτωσης. Έτσι, για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, η ομάδα μας εξέτασε προσεκτικά τις κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι το 2022. Αν σας έχει πιάσει ποτέ χιονοθύελλα, θα ξέρετε τι εφιάλτης είναι να οδηγείς σε αυτές τις επισφαλείς συνθήκες. Οι ολισθηροί δρόμοι σε συνδυασμό με σχεδόν μηδενική ορατότητα προσθέτουν στη δυστυχία των οδηγών που απλώς προσπαθούν να φτάσουν στον προορισμό τους. Ενώ οι προβολείς υψηλής ποιότητας μπορούν να λύσουν το δεύτερο πρόβλημα, είμαστε εδώ για να προτείνουμε μια λύση στο πρώτο. Πείτε γεια στις κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι το 2022!

Αυτά τα κακά αγόρια προσθέτουν την απαραίτητη πρόσφυση και σταθερότητα στα ελαστικά σας. Σε ορισμένες ορεινές περιοχές, υποτίθεται ότι έχετε εγκαταστήσει αλυσίδες ελαστικών από το νόμο. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορεί να γίνει λίγο συντριπτικό όταν πρόκειται να αγοράσετε μια αλυσίδα για τα ελαστικά σας. Για να σας βοηθήσουμε, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα διαθέσιμα και έναν οδηγό αγοραστή, ώστε εσείς και η οικογένειά σας να αντιμετωπίσετε με ασφάλεια αυτά τα θλιβερά πρωινά του χειμώνα.

Οι επιλογές μας από τις καλύτερες αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι του 2022

Διασκεδαστικές αλυσίδες ελαστικών για χιόνι: Συνιστάται

Αγορά στο Amazon

Αυτή η επιλογή είναι ένα ισχυρό κέντρο όσον αφορά την παροχή σταθερότητας σε ολισθηρούς δρόμους. Οι αλυσίδες είναι κατασκευασμένες από συγκολλημένο σίδερο βαρέως τύπου το οποίο είναι επικαλυμμένο με ψευδάργυρο για την πρόληψη της σκουριάς. Επιπλέον, οι αλυσίδες διαθέτουν επίσης ενισχυμένους σιδερένιους δακτυλίους που βελτιώνουν την ανθεκτικότητα και τη συνολική πρόσφυση. Οι αλυσίδες ελαστικών Fun-Driving για χιόνι έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε SUV και αυτοκίνητα με πλάτος ελαστικών 8,5-12,4 ίντσες. Επιπλέον, οι αλυσίδες είναι συσκευασμένες σε μια ανθεκτική τσάντα που σας επιτρέπει να τις αποθηκεύετε εύκολα στο όχημα ή στο γκαράζ σας. Αυτές οι αλυσίδες είναι επίσης απίστευτα ευέλικτες τόσο πολύ ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός εποχής σε όλα τα εδάφη. Αυτή η ευελιξία τους έχει κερδίσει την πρώτη θέση στη λίστα μας.

Πλεονεκτήματα

 • Κατάλληλο για ποικιλία ελαστικών χάρη στον μακρύ ιμάντα του
 • Συνοδεύεται από εύκολη τσάντα αποθήκευσης

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να ρυθμίζεται συχνά

Αλυσίδες ελαστικών NICEASY για χιόνι: Εύκολες στη χρήση

Αγορά στο Amazon

Οι αλυσίδες ελαστικών Niceasy για χιόνι έχουν εξαιρετική πρόσφυση και πρόσφυση για σταθερότητα στο δρόμο. Αυτές οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι κατασκευασμένες από ψευδάργυρο για να αποτρέπουν τη συσσώρευση σκουριάς που αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους. Σε αυτή τη συσκευασία έχετε επίσης μια εύχρηστη τσάντα για εύκολη αποθήκευση και φορητότητα. Αυτές οι αλυσίδες μπορούν να χωρέσουν σε ελαστικά μεγέθους 8,5-12,4 ίντσες. Μιλώντας για εφαρμογή, έχετε επίσης ένα ζευγάρι γάντια σε αυτή τη συσκευασία που εφαρμόζει άνετα. Όσον αφορά την εγκατάσταση, η ρύθμιση αυτών των αλυσίδων είναι εξαιρετικά εύκολη. Αυτό οφείλεται στο σύστημα ιμάντα καστάνιας που απλώς κουμπώνει τους συνδέσμους στη θέση τους. Ο σχεδιασμός είναι επίσης κατασκευασμένος με τρόπο που επιτρέπει στο σφιγκτήρα να κυλά με την πλάκα του κλειδιού για μεγαλύτερη ευκολία.

Πλεονεκτήματα

 • Ευέλικτη χρήση που ξεπερνά τους χιονισμένους δρόμους
 • Εύκολη διαδικασία εγκατάστασης

Μειονεκτήματα


Konig Store Tire Chains for Snow: Φιλικό προς τον προϋπολογισμό

Αγορά στο Amazon

Οι αλυσίδες ελαστικών Konig Store για χιόνι τοποθετούνται εύκολα με κεφαλαίο E. Εμπιστευτείτε μας, ακόμη και η γιαγιά σας θα μπορούσε να τις χωρέσει. Αυτό οφείλεται στο ότι τα σημεία στερέωσης της αλυσίδας είναι χρωματικά κωδικοποιημένα, ώστε να μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε το αντικείμενο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτή η επιλογή δεν είναι συμβατή με κάθε όχημα. Επομένως, θα ήταν καλύτερο για εσάς να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το μέγεθος που ταιριάζει στους τροχούς της διαδρομής σας. Αυτές οι αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι είναι κατασκευασμένες από κράμα μαγγανίου νικελίου, το οποίο εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροζωία. Η συσκευασία περιέχει επίσης ένα εγχειρίδιο οδηγιών τοποθέτησης, ένα γονατιστό στρώμα, γάντια και ένα φορητό δοχείο αποθήκευσης. Επιπλέον, οι αλυσίδες ελαστικών Konig Store διαθέτουν χειροκίνητο σύστημα τάνυσης που σφίγγει την αλυσίδα ενώ το άλλο εξάρτημα ασφαλίζει πάνω της. Αυτό βοηθάει στο να μην παγώσουν οι αλυσίδες ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα οικονομικό ζευγάρι αλυσίδες βαρέως τύπου
 • Αλυσίδες ανθεκτικές στη διάβρωση

Μειονεκτήματα

 • Η πλαστική επίστρωση στις αλυσίδες θα μπορούσε να είναι πιο ανθεκτική

Aiung Tire Chains for Snow: Οι καλύτερες ρυθμιζόμενες αλυσίδες

Αγορά στο Amazon

Οι αλυσίδες ελαστικών Aiung για χιόνι είναι ένα καινοτόμο σετ αλυσίδων χιονιού κατασκευασμένο από ένα μείγμα υψηλής ποιότητας κραμάτων αλουμινίου, καρφιά από χάλυβα, χάλυβα υψηλής ποιότητας και θερμοπλαστική πολυουρεθάνη. Έρχονται συσκευασμένα σε ένα φορητό και ελαφρύ δοχείο μαζί με ένα ζευγάρι γάντια και ένα χαριτωμένο πλαστικό φτυάρι χιονιού. Οι πελάτες εκτιμούν ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι αλυσίδες είναι συμβατές με μια σειρά αυτοκινήτων, από σεντάν έως SUV λόγω της ρυθμιζόμενης φύσης τους. Επιπλέον, ο αντιολισθητικός σχεδιασμός τους προσδίδει άφθονη πρόσφυση και πρόσφυση. Αυτό είναι σημαντικό σε ακατάλληλες καιρικές συνθήκες. Ας μην ξεχνάμε επίσης πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση αυτών των αλυσίδων!

Πλεονεκτήματα

 • Universal, αφού μπορούν να ρυθμιστούν
 • Μεγάλη εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Μειονεκτήματα

 • Οι νάιλον ιμάντες μπορεί να ξεφτίσουν μετά τη χρήση

Αλυσίδες ελαστικών Jeremywell για χιόνι: Σκεφτείτε επίσης

Αγορά στο Amazon

Οι αλυσίδες ελαστικών Jeremywell για το χιόνι απογειώνουν τον συνηθισμένο σχεδιασμό της αλυσίδας ελαστικών χρησιμοποιώντας ιμάντες με υφή από παχύρρευστο εισαγόμενο υλικό TPU. Αυτό το προϊόν ταιριάζει γενικά σε πολλά αυτοκίνητα, ελαφριά φορτηγά και SUV, ειδικά σε εκείνα με διαστάσεις ελαστικού 6,5-10,8 ίντσες. Αυτή η επιλογή μπορεί επίσης να αντισταθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες -185°F, καθιστώντας κάθε στοιχείο της αλυσίδας εξαιρετικά ανθεκτικό στο κρύο. Οι αλυσίδες έχουν πόρπη από κράμα ψευδαργύρου με σχέδιο δοντιού τίγρης που κουμπώνει σταθερά στη ζώνη. Μιλώντας για τη ζώνη, αυτή η νάιλον ζώνη είναι φαρδιά και παχιά με υψηλή αντοχή εφελκυσμού. Αυτό καθιστά αδύνατο να σπάσει εύκολα. Αυτή η επιλογή είναι επίσης ιδανική για χρήση σε χιονισμένα, λασπωμένα ή ακόμα και αμμώδη μέρη λόγω του ευέλικτου σχεδιασμού της.

Πλεονεκτήματα

 • Ο σχεδιασμός δύο επιπέδων παρέχει καλή πρόσφυση
 • Ανθεκτικό σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -185°F

Μειονεκτήματα

 • Οι ιμάντες τείνουν να κουμπώνουν εύκολα

Οδηγός αγοράς: Αλυσίδες ελαστικών για χιόνι

Οι αλυσίδες ελαστικών υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητες στο οπλοστάσιό σας με εξοπλισμό χιονιού. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό αγοραστή που θα σας βοηθήσει να τα αγοράσετε, σωστά;

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αλυσίδων ελαστικών για το χιόνι;

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν τρεις τύποι αλυσίδων ελαστικών χιονιού:

 • Αλυσίδες ελαστικών βαρέως τύπου
 • Αλυσίδες ελαστικών από πλαστική υφή
 • Αλυσίδες ελαστικών με ρυθμιζόμενο νάιλον λουράκι

Τώρα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτούς τους διαφορετικούς τύπους και ας αξιολογήσουμε τις διαφορές τους:

Αλυσίδες ελαστικών βαρέως τύπου

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι οι ελιγμοί μέσα στο χιόνι και τους παγωμένους δρόμους δεν είναι εύκολη υπόθεση, σωστά; Λοιπόν, οι αλυσίδες βαρέως τύπου έχουν κατασκευαστεί ρητά για να ξεπεράσουν αυτήν την πρόκληση. Αυτές οι αλυσίδες είναι κατασκευασμένες από στιβαρό ατσάλι και κράματα που προσθέτουν την απαιτούμενη ανθεκτικότητα και αντοχή. Αυτή η δύναμη είναι απαραίτητη για το έργο-μαμούθ να ανοίξετε το δρόμο σας μέσα από μια κουβέρτα χιονιού.

Αλυσίδες ελαστικών από πλαστική υφή

Εάν είστε πάντα για ειρηνικές διαδρομές, σκεφτείτε μια ελαστική αλυσίδα ελαστικών με υφή. Αυτός ο τύπος εξασφαλίζει λιγότερους κραδασμούς και θόρυβο καθώς οδηγείτε σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Πολύ μακριά από τις ογκώδεις αλυσίδες βαρέως τύπου, αυτός ο τύπος αλυσίδας είναι κομψός και εύκολος στη χρήση λόγω του ελαφρού σχεδιασμού του.

Ορισμένα μοντέλα είναι ενσωματωμένα ακόμη και με σχισμές ή αυλακώσεις διπλής κατεύθυνσης. Αυτά τα στοιχεία σφηνώνονται ανάμεσα στις ράγες των ελαστικών σας για καλύτερο κράτημα και έλεγχο. Επιπλέον, διαθέτουν επίσης ένα σταθερό σύστημα απελευθέρωσης κουμπιών με αιχμές και κόκκους κατά της απελευθέρωσης για προσαρμοστικότητα.

Αλυσίδες ελαστικών με ρυθμιζόμενο ιμάντα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι αλυσίδες ελαστικών με ρυθμιζόμενο ιμάντα για χιόνι έχουν ένα πυκνό υλικό τένοντα που μπορεί να λυγίσει για εύκολη τοποθέτηση. Αυτό γίνεται εύκαμπτο μέσω νάιλον ιμάντων γύρω από το ελαστικό του αυτοκινήτου σας που διαθέτουν σπειροειδή χαλύβδινα καρφιά γύρω τους. Αυτή η σχεδιαστική επιλογή τα καθιστά εξαιρετικά στο να παρέχουν στο αυτοκίνητό σας εξαιρετική αντοχή στην ολίσθηση. Οι αλυσίδες ελαστικών με ρυθμιζόμενο ιμάντα, ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη επιλογή εάν σκέφτεστε να κάνετε μεγάλη οδήγηση λόγω της χαμηλής αντοχής τους.

Πόσο κοστίζουν συνήθως οι αλυσίδες ελαστικών χιονιού; Αξίζουν την αγορά τους;

Σε γενικές γραμμές, οι αλυσίδες ελαστικών βαρέως τύπου μπορεί να σας κοστίσουν μεταξύ 60 και 90 $. Από την άλλη πλευρά, αυτά με πλαστική πρόσφυση θα είναι πολύ κάτω από το όριο των 45 $. Αυτή η διακύμανση τιμής οφείλεται στα υλικά που ενσωματώνονται στη σχεδίαση της αλυσίδας ελαστικών. Εννοούμε ότι ο χάλυβας και τα βαρέα μέταλλα κοστίζουν περισσότερο από το πλαστικό και το νάιλον, σωστά;

Όσον αφορά την αξία των αλυσίδων ελαστικών χιονιού, αυτό το υλικό παρέχει στιβαρό κράτημα και πρόσφυση στο όχημά σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πλοηγείστε σε παγωμένους δρόμους. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι αυτές οι αλυσίδες είναι ιδανικές για χρήση όλο το χρόνο αν ζείτε σε λασπώδεις, αμμώδεις ή ορεινές περιοχές που προσθέτουν μεγαλύτερη αξία στη χρήση τους.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι;

Ας ρίξουμε μια ματιά στις βασικές σκέψεις που πρέπει να έχετε κατά νου ενώ περιηγείστε στην ηλεκτρονική αγορά για ένα νέο σετ αλυσίδων ελαστικών χιονιού:

Υλικό

Οι περισσότερες αλυσίδες ελαστικών για χιόνι είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα με προσθήκες από διάφορα κράματα μετάλλων. Αυτά είναι βελτιστοποιημένα για χρήση σε συνθήκες έντονου χιονιού. Εάν επιλέγετε χαλύβδινες αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι, βεβαιωθείτε ότι είναι ανθεκτικές στη σκουριά και τη διάβρωση.

Από την άλλη πλευρά, οι αλυσίδες χαμηλού προϋπολογισμού είναι κατασκευασμένες από πλαστικό και νάιλον. Αυτά γενικά συνιστώνται για μικρότερες αποστάσεις και λιγότερο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ας μην ξεχνάμε επίσης οι πλαστικές και οι νάιλον αλυσίδες ζυγίζουν πολύ λιγότερο από τις μεταλλικές τους ξαδέρφες.

Μέγεθος ελαστικού και διάκενο

Το επίπεδο διάκενου είναι ο χώρος μεταξύ των αλυσίδων ελαστικών και των εξαρτημάτων του αμαξώματος του αυτοκινήτου που πρέπει να διατηρηθεί. Διαφορετικά, οι αλυσίδες μπορεί να καταστρέψουν εκτενώς τα ελαστικά και τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας. Η συμβουλή μας εδώ θα ήταν να διαβάσετε το εγχειρίδιο συντήρησης του αυτοκινήτου σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις. Αφού το επιβεβαιώσετε, μπορείτε να κάνετε μετρήσεις των ελαστικών σας και να αγοράσετε ένα σετ αλυσίδων που τους ταιριάζουν σωστά.

Συμβουλές αγοράς για τις κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών χιονιού

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις δύο γνώσεις ειδικών που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τις εξαιρετικές αλυσίδες ελαστικών χιονιού από τις όχι και τόσο σπουδαίες:

Ανθεκτικότητα & συντήρηση

Όταν επιλέγετε ένα σετ αλυσίδων, λάβετε υπόψη τα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς αυτό θα καθορίσει εάν είναι μακροχρόνια και ανθεκτικά. Συνήθως, οι μεταλλικές αλυσίδες είναι οι πιο ανθεκτικές. Με την κατάλληλη φροντίδα, αυτές οι αλυσίδες μπορούν να αντέξουν τη φθορά και να σας κρατήσουν για μερικά χρόνια.

Ευκολία εγκατάστασης

Όταν βρίσκεστε στη μέση ενός ιδιαίτερα χιονισμένου καιρού, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να παλέψετε να τοποθετήσετε αλυσίδες στα ελαστικά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξετάσετε αυτά που έρχονται με χαρακτηριστικά αυτοσφίξιμο και αυτοκεντρικό. Αυτά θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε εύκολα τις αλυσίδες ελαστικών.

Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε μεταξύ βάρους και άνεσης εδώ. Οι ελαφριές αλυσίδες, αν και είναι πιο εύκολο να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν, ενδέχεται να μην είναι αρκετά ισχυρές για τον τύπο των δρόμων και τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες θα οδηγείτε.

Συχνές ερωτήσεις για αλυσίδες ελαστικών για χιόνι

Ας τελειώσουμε τα πράγματα ρίχνοντας μια ματιά στα πιο επαναλαμβανόμενα ερωτήματα που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με τις αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι:

Ε: Ποιες είναι οι κορυφαίες αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι;

Οι αλυσίδες ελαστικών Fun-Driving για χιόνι επαναφέρουν τη «διασκέδαση» κατά την οδήγηση στο χιόνι. Αυτές οι αλυσίδες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας συγκολλημένο σίδερο, το οποίο είναι επικαλυμμένο με ψευδάργυρο για να μην σκουριάζει. Ένα εύκολο στη χρήση ρολό καστάνιας σφίγγει και χαλαρώνει τις αλυσίδες για γρήγορη συναρμολόγηση.

Αυτές οι αλυσίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους εδάφους και καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, διατίθενται επίσης συσκευασμένα σε μια τσάντα εργαλείων με πρόσθετα αξεσουάρ όπως γάντια, μια πλάκα κλειδιών με αλυσίδα χιονιού και ένα κομψό φτυάρι χιονιού.

Ε: Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αλυσίδες ελαστικών για το χιόνι;

Αν και υπάρχει η λέξη χιόνι στο όνομα, οι αλυσίδες ελαστικών για οχήματα παρέχουν ανώτερη πρόσφυση κατά την οδήγηση σε ιδιαίτερα βραχώδη ή ανώμαλα εδάφη. Έτσι, αυτό είναι ένα σημάδι επιλογής σε χιονισμένους δρόμους και ανώμαλες διαδρομές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αυτές οι αλυσίδες δεν χρησιμοποιούνται σε γυμνό πεζοδρόμιο καθώς αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά τα ελαστικά σας.

Ε: Οι αλυσίδες ελαστικών καταστρέφουν τα ελαστικά σας μακροπρόθεσμα;

Όχι, οι αλυσίδες ελαστικών δεν θα πρέπει να καταστρέφουν τα ελαστικά σας εάν χρησιμοποιούνται σωστά. Ένα πλεονέκτημα των αλυσίδων ελαστικών είναι ότι τα ελαστικά σας σπινάρουν λιγότερο όταν τυλίγονται μαζί τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες τριβές κατά την οδήγηση και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Αυτές οι αλυσίδες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε πεζοδρόμια και στέρεο έδαφος. Κάτι τέτοιο θα σπάσει τις αλυσίδες και στη συνέχεια θα καταστρέψει τα ελαστικά σας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply