Οι συνδρομές Mercedes-Benz ξεκλειδώνουν περισσότερη ισχύ στις ΗΠΑ

2
Οι συνδρομές Mercedes-Benz ξεκλειδώνουν περισσότερη ισχύ στις ΗΠΑ

Η Mercedes-Benz θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες ορισμένων αυτοκινήτων να ξεκλειδώσουν περισσότερη ισχύ μετά την αγορά… με ετήσια χρέωση, φυσικά.

Στις ΗΠΑ, οι ιδιοκτήτες του ηλεκτρικού σεντάν EQE και των SUV και EQS liftback και SUV μπορούν τώρα να πληρώνουν 1200 $ ετησίως (~$A2000) για να ξυρίσουν έως και ένα δευτερόλεπτο από τους χρόνους σπριντ των 100 km/h με λογισμικό.

Η Mercedes-Benz Australia δεν είχε «καμία ανακοίνωση» να κάνει σχετικά με το εάν θα προσφέρει παρόμοιες συνδρομές σε τοπικό επίπεδο. Προς το παρόν, προσφέρει μόνο το EQS liftback Down Under, αν και οι σειρές EQE sedan και EQE/SQS SUV βρίσκονται σε καλό δρόμο για να φτάσουν το 2023.

Η ισχύς του EQE 350 4MATIC πηδά από 215 kW σε 260 kW, ενώ το EQS 450 4MATIC κερδίζει 55 kW για να συσκευάσει 330 kW.

Η λεγόμενη συνδρομή Acceleration Increase παρατίθεται με την ακόλουθη εξήγηση στο κατάστημα της Βόρειας Αμερικής:

«Η λεπτή ρύθμιση των ηλεκτροκινητήρων αυξάνει τη μέγιστη απόδοση κινητήρα του Mercedes-EQ σας κατά 20 έως 24 τοις εκατό».

«Η ροπή είναι επίσης αυξημένη, επιτρέποντας στο όχημά σας να επιταχύνει αισθητά πιο γρήγορα και πιο δυνατά».

Η Mercedes-Benz δεν είναι η μόνη μάρκα που θέλει να προχωρήσει σε μηνιαίες ή ετήσιες πληρωμές από τους πελάτες της.

Η BMW θα προσφέρει μια μηνιαία, ετήσια ή μόνιμη πληρωμή για την ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων στο SUV της X1 sDrive18i στην Αυστραλία και προηγουμένως είχε υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες να πληρώνουν συνεχείς χρεώσεις για το Apple CarPlay.

Η Toyota προσφέρει επίσης συνδρομή στην Αυστραλία, αλλά αντί για τις δυνατότητες υλικού θα κάνει τους ιδιοκτήτες να πληρώνουν για να διατηρήσουν την πρόσβαση στις συνδεδεμένες υπηρεσίες της.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply