Ο οδηγός στο ατύχημα στην ακαδημία του σερίφη λέει ότι δεν ήταν σκόπιμα

1
Ο οδηγός στο ατύχημα στην ακαδημία του σερίφη λέει ότι δεν ήταν σκόπιμα

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ — Ο οδηγός ενός SUV που έπεσε πάνω σε νεοσύλλεκτους της κομητείας του Λος Άντζελες σε εκπαιδευτικό τρέξιμο την περασμένη εβδομάδα είπε ότι δεν ήταν εσκεμμένο, ανέφερε ένας τηλεοπτικός σταθμός ειδήσεων τη Δευτέρα.

«Δεν το έκανα επίτηδες», είπε ο Nicholas Gutierrez, 22 ετών NBC4LA κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την οικογένειά του. «Μακάρι να μην συμβεί ποτέ. Νιώθω άσχημα που συνέβη».

Ο Gutierrez είχε συλληφθεί ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας ενός αξιωματικού της ειρήνης, αλλά αφέθηκε ξαφνικά ελεύθερος. Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες είπε ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα.

Το δυστύχημα της 16ης Νοεμβρίου τραυμάτισε 25 μέλη της τάξης της ακαδημίας ενός σερίφη, αρκετά σοβαρά. Οι αρχές δήλωσαν την Κυριακή ότι ένας νεοσύλλεκτος, ο Αλεχάντρο Μαρτίνεθ, ήταν σε σοβαρή κατάσταση.

Το δυστύχημα σημειώθηκε καθώς νεοσύλλεκτοι του σερίφη και της αστυνομίας έτρεξαν σε σχηματισμό σε έναν δρόμο. Οι αρχές είπαν ότι το SUV έφυγε στη λάθος πλευρά του δρόμου και στους νεοσύλλεκτους και στη συνέχεια προσέκρουσε σε έναν στύλο.

Η δικηγόρος του Γκουτιέρες, Αλεξάντρα Καζαριάν, είπε σε δήλωση την Παρασκευή ότι ο πελάτης της ήταν καθ’ οδόν για τη δουλειά τη στιγμή του δυστυχήματος και δεν είχε ναρκωτικά ή αλκοόλ στο σύστημά του, ανέφερε το NBC4LA. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έκανε «αυθόρμητη δήλωση» αμέσως μετά το δυστύχημα. Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Gutierrez είπε ότι ακολουθούσε οδηγίες στροφή προς στροφή από το κινητό του σε μια άγνωστη διαδρομή στο δρόμο του προς ένα εργοτάξιο.

«Ο Νίκολας προέρχεται από μια περήφανη οικογένεια επιβολής του νόμου και οι τραυματισμοί σε αυτούς τους νεοσύλλεκτους είναι πέρα ​​για πέρα ​​αποκαρδιωτικός», είπε ο Καζαριάν.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply