Ο χρόνος παράδοσης της Everrati εκτείνεται σε ένα χρόνο λόγω της έντονης ζήτησης

2
Ο χρόνος παράδοσης της Everrati εκτείνεται σε ένα χρόνο λόγω της έντονης ζήτησης

Η Everrati μπορεί να ιδρύθηκε μόλις το 2019, αλλά η εταιρεία μετατροπής ηλεκτρικών οχημάτων έχει ήδη επεκταθεί από το μητρικό της Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Η ζήτηση έχει επίσης εκτιναχθεί σε σημείο που ο χρόνος αναμονής για ορισμένες μετατροπές έχει επεκταθεί σε ένα χρόνο.

Η Everrati προσφέρει μια ποικιλία από μετατροπές, που κυμαίνονται από τα κλασικά Land Rovers έως την Porsche 911 της γενιάς 964 και ακόμη και το Ford GT40 (μόνο αντίγραφα, ευτυχώς). Η πιο δημοφιλής είναι η μετατροπή 911, με τις εκδόσεις να χρησιμοποιούνται τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις Η.Π.Α. Στις ΗΠΑ, η μετατροπή γίνεται από τον τοπικό συνεργάτη Aria Group που εδρεύει στο Irvine της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Everrati, πολλοί από τους πελάτες της πέφτουν στα στρατόπεδα Millennial και Gen-Z. Έχουν μια επιθυμία για αυτοκίνητα από τις δεκαετίες του 1980 και του ’90, αλλά με ηλεκτρική ενέργεια, είπε η εταιρεία.

Ηλεκτρική μετατροπή Ford GT40 από την Everrati

«Τα αυτοκίνητά μας αιχμαλωτίζουν πραγματικά τη φαντασία των λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας με γνώμονα τη βιωσιμότητα, οι οποίοι συρρέουν στην Everrati για να γνωρίσουν την επόμενη γενιά εμβληματικής ιδιοκτησίας αυτοκινήτου», δήλωσε ο Justin Lunny, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Everrati.

Η τιμή για μία από τις μετατροπές δεν είναι φθηνή. Η μετατροπή 911 ξεκινά από 250.000 βρετανικές λίρες (περίπου 276.550 $). Ωστόσο, η Everrati προσφέρει πολλά περισσότερα από μια αλλαγή συστήματος μετάδοσης κίνησης. Η Everrati custom σχεδιάζει τους ηλεκτρικούς κινητήρες της για κάθε μοντέλο του χαρτοφυλακίου της, με εξαρτήματα τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται καλύτερα η αυθεντική οδηγική εμπειρία του αυτοκινήτου.

Για παράδειγμα, η μετατροπή GT40 διαθέτει έναν επιλογέα ταχυτήτων που στη λειτουργία Race επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει «εικονικές» ταχύτητες, όπου κάθε αλλαγή συγχρονίζεται με γεννήτριες ήχου και παροχή ροπής για να δώσει το αποτέλεσμα της πραγματικής αλλαγής ταχυτήτων. Υπάρχει ακόμη και μια στιγμιαία παύση στην παροχή ισχύος για να προσομοιωθεί η αίσθηση του οδηγού που σηκώνει το πεντάλ.

Επιπλέον, η λειτουργία Race ενεργοποιεί επίσης γεννήτριες ήχου που παρέχουν 110 db προσομοιωμένου ήχου εξάτμισης V-8. Τα καθίσματα διαθέτουν ακόμη και μετατροπείς, ώστε να αισθάνεστε και τον ήχο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply