Ταυτότητα Volkswagen. Η παραγωγή Buzz για την Αυστραλία θα μπορούσε να κλειδωθεί “σύντομα”

2
Ταυτότητα Volkswagen.  Η παραγωγή Buzz για την Αυστραλία θα μπορούσε να κλειδωθεί “σύντομα”

Ο Όμιλος Volkswagen Αυστραλίας (VGA) είναι έτοιμος να ανακοινώσει μια επέκταση της κυκλοφορίας του μοντέλου EV – το οποίο αναμένουμε να περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Βόμβος και είναι ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Φορτίο παρακλάδι.

Αν και επί του παρόντος λείπουν πολλά από το προϊόν EV – το εξειδικευμένο Audi e-tron SUV και το e-tron GT fastback αποτελούν εξαιρέσεις – ο Όμιλος Volkswagen σχεδιάζει να το αλλάξει αυτό το επόμενο έτος.

Το Cupra Born hatchback θα ηγηθεί της γκάμας από το πρώτο τρίμηνο του 2023. Ο Όμιλος σκοπεύει επίσης να λανσάρει τα Volkswagen ID.4 και ID.5 SUV πριν από το τέλος του επόμενου έτους, με τις παραγγελίες για το Skoda Enyaq iV να ξεκινούν γύρω στις Ίδια στιγμή.

Πρόσφατα επιβεβαίωσε επίσης ότι η καταπακτή Volkswagen ID.3 – μια διπλή κάτω από το δέρμα με το Cupra Born – θα έρθει στην Αυστραλία μετά την αναβάθμισή της στη μέση διάρκεια ζωής, η οποία αναμένεται το 2024.

Η VW διατηρεί τη σκόνη της στεγνή πέρα ​​από αυτές τις ανακοινώσεις, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της VGA, Paul Sansom, έκανε μια υπόδειξη αυτή την εβδομάδα όταν ανακοίνωσε μια συνεργασία με τον πάροχο χρέωσης για το σπίτι και την εργασία JET Charge.

«Ήδη φέτος η VGA επιβεβαίωσε την παραγωγή νέων BEV σε όλες τις μάρκες μας με μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί ένα άλλο σύντομα», είπε ο κ. Sansom.

Κατανοούμε ότι το αναγνωριστικό Volkswagen. Buzz και ID. Το Cargo είναι τα οχήματα στα οποία αναφέρεται, αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τόσα πολλά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ταυτότητα. Βόμβος? Μπορείτε να διαβάσετε την ευρωπαϊκή μας κριτική εδώ.

Η ζήτηση είναι σίγουρα εκεί: η Volkswagen Commercial μας το είπε πολύ νωρίτερα φέτος, λέγοντας ότι ήδη υποβάλλει έρευνες.

«Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες όσον αφορά τον όγκο για αυτό το αυτοκίνητο, οπότε είμαστε σίγουροι ότι θα το αποκτήσουμε. Με αυτά που έχουμε βάλει στο τραπέζι, με αυτά που μπορούμε να επιτύχουμε εδώ από την άποψη του όγκου, πιστεύουμε ότι το εργοστάσιο θα ήταν πολύ ευχαριστημένο με αυτή την όρεξη», δήλωσε ο διευθυντής της επωνυμίας Volkswagen Commercial Vehicles Australia, Ryan Davies. CarExpert.

Η εταιρεία είπε σε εκείνο το στάδιο το 2024 ήταν το νωρίτερο που θα έφερνε την ταυτότητα. Buzz και ID. Φορτίο λόγω ζήτησης πώλησης στις παγκόσμιες αγορές. Ωστόσο, η εταιρεία έκτοτε δεν έχει κρύψει ότι ασκούσε πιέσεις για να προωθήσει την έναρξη της παραγωγής EV για την Αυστραλία.

Το πόσο επιτυχημένο θα είναι σε αυτό πιθανότατα θα συνδεθεί με τη φύση της επερχόμενης Εθνικής Στρατηγικής για Ηλεκτρικά Οχήματα της Αυστραλίας, η οποία αυτή την εβδομάδα πέρασε στο στάδιο του εγγράφου διαβούλευσης.

Η κορυφή της λίστας επιθυμιών της VGA είναι ένα δεσμευτικό πρότυπο απόδοσης καυσίμου ή εκπομπών ρύπων, το οποίο ο κ. Sansom λέει ότι είναι αδιαπραγμάτευτο για να ξεκλειδώσει μεγαλύτερη παροχή EV από τα ευρωπαϊκά εργοστάσιά της.

«… Ένας ομοσπονδιακός στόχος εκπομπών ρύπων για τη βιομηχανία μας είναι αδιαπραγμάτευτος εάν η προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων της Αυστραλίας πρόκειται να αυξηθεί από μια σταγόνα σε μια ροή και έτσι να αρχίσει να ανταποκρίνεται συνεχώς στην αυξανόμενη ζήτηση», πρόσθεσε.

«Οι αγορές όπου οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αντιμετωπίζουν οικονομικές συνέπειες για την αποτυχία επίτευξης των στόχων έχουν προτεραιότητα για οχήματα μηδενικών εκπομπών. Ο Όμιλος Volkswagen Αυστραλίας θέλει δεσμευτικούς κανονισμούς που υποχρεώνουν τα εργοστάσιά μας να μας λαμβάνουν υπόψη. Η μεγαλύτερη προσφορά οδηγεί αναπόφευκτα σε μεγαλύτερη οικονομική προσιτότητα».

Ο κ. Sansom συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου EV, το οποίο συμμετείχε στην προαναφερθείσα Σύνοδο Κορυφής EV. Είναι επίσης Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Επιμελητηρίου Βιομηχανιών Αυτοκινήτου (FCAI), του κορυφαίου φορέα για τις μάρκες αυτοκινήτων της Αυστραλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Volkswagen ID. Buzz και Cargo EV φορτηγά με υψηλή ζήτηση στην Αυστραλία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δεν υπάρχει πλέον χώρος απόρριψης; Η προσιτή ώθηση EV της Αυστραλιανής Κυβέρνησης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εθνική Στρατηγική EV, η κυβέρνηση δημοσιεύει έγγραφο διαβούλευσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ερωτήσεις και απαντήσεις με τον Paul Sansom, διευθύνοντα σύμβουλο του Volkswagen Group Australia

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply