Το δωμάτιο Ferrari της έπαυλης του Ντάλας είναι μια βιτρίνα αυτοκινήτου σε φυσικό μέγεθος

0
Το δωμάτιο Ferrari της έπαυλης του Ντάλας είναι μια βιτρίνα αυτοκινήτου σε φυσικό μέγεθος

Μπορείτε να γελάσετε με αυτή την έπαυλη του Ντάλας που πωλείται αυτή τη στιγμή, με το γραφείο στο σπίτι με θέμα τη Ferrari και μια διπλανή εσοχή γκαράζ με οθόνη Ferrari. Μπορεί να σκεφτείτε, «Λοιπόν, αυτό είναι λίγο ανόητο». Αλλά φίλε, στάσου για λίγο και σκέψου το. Θα κάνατε εντελώς κάτι τέτοιο στο σπίτι σας αν το επέτρεπε ο προϋπολογισμός σας. Ή αν το άλλο πρόσωπο στην πράξη επέτρεπε. Γιατί αν το επέτρεπαν ο προϋπολογισμός και το άλλο άτομο, θα είχατε επίσης κάποιο αγαπημένο αυτοκίνητο που θα το βάλατε ευχαρίστως σε γυαλί. Ή πολλά αυτοκίνητα από τα οποία θα περιστρέφατε. Ξέρω ότι θα το έκανα απόλυτα. Ειλικρινά, είναι λίγο περίεργο ότι η εσοχή γκαράζ είναι προσβάσιμη μόνο από ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Αυτό το σπίτι, επί του παρόντος εισηγμένη στο Zillow με ζητούμενη τιμή 3.960.000 $, έχει 4.853 τετραγωνικά πόδια χώρο με μόνο τρία υπνοδωμάτια. Αυτό φαίνεται επίσης κατάλληλο για το σπίτι των ονείρων μου, γιατί εκτός από την αίθουσα προβολής αυτοκινήτου και το γραφείο στο σπίτι με θέμα το αυτοκίνητο, θα θυσίαζα επίσης τα υπνοδωμάτια για να έχω κάποιο είδος θεματικής μπάρα και αίθουσα οικιακού κινηματογράφου όπως έχει και αυτό. Βασικά, οι γεύσεις μπορεί να μην είναι του γούστου μου/σας, αλλά η ιδέα είναι σταθερή.

Προφανώς, ολόκληρο το σπίτι είναι εμπνευσμένο από την ταινία “Tron: Legacy.” Δεν το έχω δει αυτό για να το πω με βεβαιότητα, αλλά υποθέτω ότι δεν υπήρχε Ferrari F8 Tributo. Περιλαμβάνει επίσης ιταλικά πορσελάνινα δάπεδα παντού (ένας κατάλληλος συνδυασμός για το δωμάτιο της Ferrari) και κρυστάλλινους πολυελαίους Murano , συμπεριλαμβανομένου ενός που κρέμονταν πάνω από τη Ferrari. Να είστε προσεκτικοί όταν ξεσκονίζετε.

Και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ αυτοκινήτων και αγώνων Alanis King (που ανακάλυψε αυτό το στολίδι), η τοιχογραφία του γραφείου απεικονίζει τον Fernando Alonso να συντρίβεται το 2018. Όπως σημείωσε, μια συναρπαστική επιλογή.

Τέλος, δεν θα ήταν υπέροχο αν το άτομο που αγοράζει το σπίτι δεν είναι λάτρης του αυτοκινήτου και απλώς παρκάρει το RX 350 του στη βιτρίνα του σαλονιού; Ίσως ένα χλοοκοπτικό; Απλά λέω.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply