Το 2023 Ram Rebel 2500 HD προσθέτει τον κινητήρα ντίζελ που δεν μπορείτε να έχετε στο Power Wagon

1
Το 2023 Ram Rebel 2500 HD προσθέτει τον κινητήρα ντίζελ που δεν μπορείτε να έχετε στο Power Wagon

Θέλατε ένα Ram Power Wagon, αλλά δεν μπορούσατε να πατήσετε τη σκανδάλη επειδή η Ram δεν θα σας το πουλήσει με τον κινητήρα ντίζελ Cummins; Λοιπόν, σήμερα, ο Ram έχει μια απάντηση για εσάς, και είναι το 2023 Ram 2500 Heavy Duty Rebel. Επίσημα τουλάχιστον. Προχωρήστε και ονομάστε το Ram Rebel 2500 HD αν προτιμάτε. Και αν δεν μπορούσατε να το καταλάβετε μέχρι τώρα, είναι εβδομάδα φορτηγών βαρέων καθηκόντων — η Chevy κυκλοφόρησε ένα ανανεωμένο Silverado HD νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η Ford αποκάλυψε την επόμενη γενιά Super Duty λίγο αργότερα.

Παρόμοια με το ελαφρύ Ram 1500 Rebel, η έκδοση HD είναι ένα pickup με μερικά off-road chops και off-road εμφάνιση απευθείας από το εργοστάσιο. Θα παρατηρήσετε γρήγορα ότι μοιάζει πολύ με ένα Power Wagon — ο Ram λέει ότι πολλά από τα στοιχεία του εξωτερικού σχεδιασμού μοιράζονται πραγματικά με το Power Wagon. Ωστόσο, το Rebel διαφοροποιείται με μια “κουκούλα αθλητικής απόδοσης” της Mopar και το σήμα Rebel παντού. Διατίθεται στάνταρ με ζάντες 20 ιντσών και ελαστικά εκτός δρόμου 33 ιντσών, αλλά η Ram λέει ότι οι ζάντες 18 ιντσών θα διατεθούν αργότερα μέσα στο έτος 2023. Διαθέτει μοναδική ανάρτηση εκτός δρόμου (προαιρετική πίσω αερανάρτηση), τετρακίνηση, βαρούλκο Warn Zeon-12 με 12.000 λίβρες, πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, πίσω ηλεκτρονικό ντουλάπι και πλάκες ολίσθησης για προστασία του ρεζερβουάρ καυσίμου και της θήκης μεταφοράς . Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι το καλύτερο σε ένα Power Wagon εκτός δρόμου, καθώς δεν διαθέτει επιπλέον πρόσθετα όπως το μπροστινό κλείδωμα διαφορικού και η ηλεκτρονικά αποσυνδεόμενη μπάρα ταλάντευσης.

Η ιστορία του συστήματος μετάδοσης κίνησης μπορεί να είναι αρκετή για να σας παρασύρει στο πλευρό του Rebel, ωστόσο, καθώς σε αντίθεση με το Power Wagon, αυτό το Heavy Duty Ram μπορείτε να το έχετε με τον κινητήρα ντίζελ. Η Ram εξακολουθεί να κάνει τον V8 των 6,4 λίτρων του τον τυπικό κινητήρα του Rebel (όπως είναι στο Power Wagon) και έχει αξιοπρεπή ισχύ 410 ίππων και 429 λίβρες-πόδια ροπής. Αυτή η ρύθμιση δεν θα σας προσφέρει τη μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης, αλλά το ντίζελ θα έχει μέγιστο βάρος 16.870 λίβρες — ένα Power Wagon έχει μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 10.590 λίβρες. Ο 6,7-λίτρων Cummins turbodiesel inline-six παράγει 370 ίππους και 850 λίβρες-πόδια ροπής στο Rebel. Παίρνεις ένα αυτόματο εξατάχυτο με το ντίζελ, αλλά ο κινητήρας αερίου έρχεται με αυτόματο οκτώ σχέσεων. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 3.140 λίβρες, το οποίο είναι ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα για το πετρελαιοκίνητο Rebel πάνω από το Power Wagon που φτάνει στο μέγιστο μόνο 1.630 λίβρες.

Στο εσωτερικό, το Rebel μπορεί να φορεθεί με υφασμάτινα, δέρμα Bristol ή δερμάτινα καθίσματα “Natura Plus”. Τα προαιρετικά πρόσθετα περιλαμβάνουν ψηφιακό σύμπλεγμα μετρητών 12 ιντσών, προσαρμοστικό cruise control, παρακολούθηση τυφλού σημείου και άλλες λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού. Διατίθεται μόνο σε μία διαμόρφωση: Crew Cab με κρεβάτι 6 ποδιών 4 ιντσών

Η Ram λέει ότι το 2023 Ram Rebel θα ξεκινά από 68.940 $, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης προορισμού. Αναμένετε να εισέλθουν σε αντιπροσώπους κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2022 και το Autoblog θα το οδηγήσει σε λίγες εβδομάδες. Αναζητήστε την κριτική μας 24 Οκτωβρίου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply