Maserati Project24: Αποκαλύφθηκαν περισσότερες εικόνες

0
Maserati Project24: Αποκαλύφθηκαν περισσότερες εικόνες

Maserati έδειξε μερικές ακόμα εικόνες render της ειδικής πίστας που βασίζεται στο supercar MC20.

Γνωστός ως Έργο24, η Maserati πρόκειται να παράγει μόνο 62 παραδείγματα αυτού του όπλου τροχιάς. Το καθένα θα κατασκευαστεί κατά παραγγελία από το πρόγραμμα εξατομίκευσης Fuoriserie.

Αυτό το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ένα σκούρο μπλε εξωτερικό χρώμα με μια σειρά από εκτεθειμένα κομμάτια επένδυσης από ανθρακονήματα. Το Project24 που είδαμε προηγουμένως ήταν βαμμένο με δίχρωμο λευκό και μπλε φινίρισμα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Project24 τροφοδοτείται από μια έκδοση του Κινητήρας Nettuno twin-turbo V6 3,0 λίτρων από την παραγωγή MC20 552 kW της εξουσίας.

Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο διαδοχικό κιβώτιο ταχυτήτων με ισχύ στους πίσω τροχούς.

Υπάρχει ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα και το αυτοκίνητο περιλαμβάνει ζάντες από σφυρήλατο αλουμίνιο 18 ιντσών με παξιμάδια κεντρικού κλειδώματος. Είναι φυσικά τυλιγμένα σε γυαλιστερά ελαστικά.

Την ισχύ ακινητοποίησης παρέχουν τα αγωνιστικά φρένα από άνθρακα-κεραμικά της Brembo με εξατομικευμένο σύστημα ψύξης φρένων.

Η Maserati ισχυρίζεται ότι το Project24 έχει ξηρό βάρος λιγότερο από 1250 κιλάπου είναι περίπου 225 κιλά ελαφρύτερο από το δρομικό coupe MC20.

Εξωτερικά, το Project24 διαθέτει ολοκαίνουργιο αμάξωμα από άνθρακα σχεδιασμένο από τον Centro Stile Maserati. Η χαμηλή μύτη και ο διαχωριστής προέρχονται κατευθείαν από τον κόσμο των αγώνων GT, οι πλευρικές εισαγωγές αέρα είναι μεγαλύτερες από ό,τι στο MC20 και το πίσω μέρος φιλοξενεί έναν μεγάλο διαχύτη και πίσω πτέρυγα.

Υπάρχουν επίσης λεπτά εμπρός φώτα LED, ένα φως βροχής εγκεκριμένο από τη FIA, καθώς και μπροστινά και πλαϊνά παράθυρα Lexan.

Παρόλο που η Maserati δεν έχει παρουσιάσει ακόμη εσωτερικές φωτογραφίες του Project24, προφανώς έχει απογυμνωθεί με κλουβί ασφαλείας αναγνωρισμένο από την FIA, αγωνιστικό κάθισμα με ζώνη έξι σημείων, ρυθμιζόμενο κουτί πεντάλ, πυροσβεστήρα προδιαγραφών FIA και τιμόνι. τροχός με ενσωματωμένη οθόνη.

Ωστόσο, υπάρχει κάποιο επίπεδο άνεσης στο Project24, καθώς ο κλιματισμός διατίθεται στάνταρ.

Τα προαιρετικά πρόσθετα περιλαμβάνουν κάθισμα συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας, συσκευή εγγραφής τηλεμετρίας πίστας, κάμερα αυτοκινήτου για εγγραφή βίντεο και παρακολούθηση πίεσης ελαστικών.

Οι πελάτες του Maserati Project24 θα έχουν μια «μοναδική γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εμπειριών για συγκεκριμένες πίστες και υποστήριξης αιχμής».

Ορισμένες επωνυμίες προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες στα όπλα τους μόνο για πίστα, επιτρέποντας στους πλούσιους ιδιοκτήτες να ξεπεράσουν τα όρια με πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη και εκπαίδευση οδηγών σε ετοιμότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Όλα Maserati MC20
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Maserati Project 24: Αποκαλύφθηκε το ειδικό κομμάτι

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply